Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Susan Boyle - Someone To Watch Over Me

Cover Susan Boyle - Someone To Watch Over Me
Cover

Album

Jaar:2011
Label:SYCO
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2011 (Positie 31)
Laatste week notering:03/03/2012 (Positie 93)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1796 (2907 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 47 / Weken: 3
fr  Piek: 145 / Weken: 3
nl  Piek: 18 / Weken: 17
be  Piek: 4 / Weken: 17 (V)
  Piek: 39 / Weken: 11 (W)
se  Piek: 9 / Weken: 16
fi  Piek: 38 / Weken: 6
no  Piek: 20 / Weken: 5
dk  Piek: 36 / Weken: 1
au  Piek: 1 / Weken: 12
nz  Piek: 2 / Weken: 11

Tracks

04/11/2011
CD Syco 88697962522 (Sony) / EAN 0886979625228
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Have To Be There
  3:54
2.Unchained Melody
  3:47
3.Enjoy The Silence
  4:11
4.Both Sides Now
  3:30
5.Lilac Wine
  3:15
6.Mad World
  4:01
7.Autumn Leaves
  2:54
8.This Will Be The Year
  3:54
9.Return
  2:58
10.Someone To Watch Over Me
  1:17
   
04/11/2011
Special Edition - CD Syco 88697962532 (Sony) / EAN 0886979625327
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD:
You Have To Be There
Unchained Melody
Autumn Leaves
Perfect Day
   

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream05/12/2009187
Perfect Day20/11/2010Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009124
The Gift13/11/2010228
Someone To Watch Over Me12/11/2011417
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121818
Home For Christmas30/11/2013369
Hope29/11/20148111
A Wonderful World03/12/2016926
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alphabet
Member
*****
Das zweite Album weiss ebenso wie das Debut sehr gut zu gefallen. Auch hier wurden durch eigenwillige Interpretationen Akzente gesetzt und Lieder neu entdeckt werden. Eines der Highlights ist "Enjoy the silence", ein herrlich entschleunigtes Depeche Mode Cover.

MUSICBOJ
Member
*****
Prima album, uit 2010, van de Schotse zangeres: "Susan Boyle" !!! Stilaan verdwijnt toch ook de hype rond deze vrouw !!! Nochtans blijf ik nog steeds bij mijn mening dat ze een dijk van een stem heeft !!! Toch 5 nipte sterren, maar ze zijn binnen !!! ☺

X13
Member
******
Hier runde ich stark auf, weil es Ms Boyle ist. Dieses Album ist definitiv schächer als die beiden Vorgänger. Auch ist das Album etwas kurz geraten, bietet aber dennoch gute Songs drauf. Hoffe, das nächste steigert sie wieder!!
- 6*

Roger HŁrlimann
Member
****
Bisher ihr schwächstes album, auch bei den Verkaufszahlen bei ca. 1.5 Mio liegt es deutlich hinter den Vorgängern! hier überzeugt sie nicht so ganz, es beginnt gut, fällt den allerdings ab! Schade, dennoch gebe ich eine grosszügige 4*¨ich hoffe ihr nächstes Album wird wieder besser und voller!

Hijinx
Member
***
Another year, another album of innocuous covers. Though I was at times pleasantly surprised, I don't think another #1 album for her in Australia was warranted.
Laatst gewijzigd: 12/01/2013 15:45

Southernman
Member
****
Bueno.

southpaw
Member
****
5-3-4 lautet nun ihre Formkurve.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.