Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - The Lion's Roar

Cover First Aid Kit - The Lion's Roar
CD
Wichita WEBB320CD

Album

Jaar:2012
Label:WICHITA
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/02/2012 (Positie 30)
Laatste week notering:20/10/2012 (Positie 173)
Piekpositie:30 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:4242 (1069 Punten)
Alternatieve albums:11/02/2012 / Piek: 14 / Weken: 12
Mid price:04/07/2015 / Piek: 44 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 76 / Weken: 3
de  Piek: 69 / Weken: 1
at  Piek: 55 / Weken: 1
nl  Piek: 41 / Weken: 5
be  Piek: 30 / Weken: 14 (V)
  Piek: 88 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 195
fi  Piek: 19 / Weken: 3
no  Piek: 3 / Weken: 56
dk  Piek: 14 / Weken: 4
au  Piek: 36 / Weken: 3

Tracks

20/01/2012
CD Wichita WEBB320CD (PIAS) / EAN 5055036263207
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Lion's Roar
  5:07
2.Emmylou
  4:18
3.In The Hearts Of Men
  4:13
4.Blue
  3:12
5.This Old Routine
  4:24
6.To A Poet
  5:44
7.I Found A Way
  4:13
8.Dance To Another Tune
  4:50
9.New Year's Eve
  3:07
10.King Of The World
  3:38
   
20/01/2012
LP Wichita 831A320010 (PIAS) / EAN 5055036213202
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/09/2012
CD Wichita 831A320022 (PIAS) / EAN 5051083065771
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/09/2012
CD Wichita WEBB320CDX (PIAS) / EAN 5051083065764
Toon detailsAlles beluisteren
   

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
Rebel Heart05/05/2018Tip 
Tender Offerings29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/2018725
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

gherkin
Member
******
Geweldig album vol prima muziek van deze Zweedse zusjes.

zxcvcxz
Member
*****
5.25 fantastic album. I enjoyed all of it. A collection of great folky songs with interesting lyrics.

bluezombie
Member
****
Their sound is generally quite lovely and I really enjoy several of the songs on this album especially, while the rest are mostly quite good too. The standouts are King Of The World, Emmylou and The Lion's Roar.

alter_schwede
Member
******
Erste extrem positive Überraschung 2012!!
Ein wunderschönes Album mit einer Mischung aus Folk und Country. Sowohl der Sound als auch das Cover selbst könnten auch direkt aus den 70ern kommen - und das ist eine gute Sache! Trifft genau meinen Geschmack.
Bemerkenswert ist, dass die beiden Schwestern noch so jung sind (Jahrgänge 1990 und 1993!!) und alle Titel selber geschrieben haben. Wunderschöne Melodien, ruhig, nicht überproduziert, stark gesungen,...
Highlight für mich ist derzeit mal "Emmylou". Würde ihr - also Emmylou Harris - mit Sicherheit gefallen!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.