Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kraantje Pappie - Crane

Cover Kraantje Pappie - Crane
CD
Noah's Ark / Top Notch ARK013 / 279 392-3 (be,nl)

Album

Jaar:2012
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/04/2012 (Positie 73)
Laatste week notering:22/09/2012 (Positie 133)
Piekpositie:73 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:3321 (1525 Punten)
Alternatieve albums:14/04/2012 / Piek: 27 / Weken: 5
Heatseekers:25/02/2012 / Piek: 6 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 10
be  Piek: 73 / Weken: 19 (V)

Tracks

06/04/2012
CD Noah's Ark / Top Notch ARK013 / 279 392-3 (UMG) [be,nl] / EAN 0602527939230
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
  0:43
2.Waar is Kraan?
  3:20
3.Hoop nu
  3:33
4.Wat nou als het lukt
  4:22
5.Ze volgen
  3:47
6.Beter samen
  3:33
7.Blitzkikker
  0:59
8.Barkeeper
  3:58
9.Zijn rug stinkt
  4:00
10.Bootycall
  2:47
11.Goed fout
  4:13
12.Het is over
  3:34
13.Crane
  1:22
14.Van God los
  4:03
15.Onderweg
  3:51
   

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018Tip: 2 
Lil Craney07/04/2018Tip: 1 
Allez (Diggy Dex & Kraantje Pappie)28/04/2018Tip 
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165735
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*
Inderdaad verre van een hoogvlieger deze Kraan. Daar verandert dat enige meevallertje niks aan.
Laatst gewijzigd: 02/06/2012 13:23

bjorn614
Member
*
Na Pitbull nog een gehate artiest
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.