Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Het Zesde Metaal - Ploegsteert

Cover Het Zesde Metaal - Ploegsteert
CD
Het Zesde Metaal HZM002 (be)

Album

Jaar:2012
Label:UNDAY
Distributeur:NEWS/PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/02/2012 (Positie 38)
Laatste week notering:02/08/2014 (Positie 173)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:63
Positie aller tijden:701 (5548 Punten)
Belgische albums:25/02/2012 / Piek: 3 / Weken: 43
Mid price:22/11/2014 / Piek: 7 / Weken: 48
In de landen:
be  Piek: 7 / Weken: 63 (V)

Tracks

17/02/2012
CD Het Zesde Metaal HZM002 [be] / EAN 0885767277267
Toon detailsAlles beluisteren
1.Last van u
  5:39
2.Ploegsteert
  4:26
3.Ier bie oes
  5:33
4.Broers
  3:23
5.Vanonder
  2:55
6.Verhus
  5:16
7.In de plaaster
  4:23
8.Ge zwiegt
  4:33
9.Oe est meuglijk
  4:04
10.Benauwd
  6:15
11.Met drie
  3:40
   

Het Zesde Metaal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ploegsteert03/03/2012Tip: 27 
Ip min knieŽn19/10/2013Tip: 66 
In Vlaamse velden18/01/2014Tip: 24 
Dag zonder schoenen20/09/2014Tip: 36 
Gie, den otto en ik17/01/2015Tip: 16 
Nie voe kinders02/05/2015Tip: 75 
Niets doen is geen optie10/10/2015Tip: 32 
Naar de wuppe03/12/2016501
Liefde25/02/2017Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Akattemets26/04/2008822
Ploegsteert25/02/2012763
Nie voe kinders15/11/2014752
Calais19/11/2016374
Het beste metaal17/11/2018310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

joostaugusteijn
Member
*****
Mooi dromerig. Ik versta de helft. De rest verzin ik er zelf bij. Zo krijgt ieder nummer een persoonlijke touch.

gherkin
Member
******
West-Vlaams en steengoed. Wannes Cappelle scheert alweer hoge toppen. Zes sterren voor Het Zesde Metaal.
Laatst gewijzigd: 01/10/2012 20:02
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.