Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Willow [BE] - We The Young

Cover Willow [BE] - We The Young
CD
ARS 279.754-0 (be)

Album

Jaar:2012
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/03/2012 (Positie 39)
Laatste week notering:18/08/2012 (Positie 185)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:6175 (482 Punten)
Alternatieve albums:17/03/2012 / Piek: 16 / Weken: 8
Belgische albums:17/03/2012 / Piek: 15 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 39 / Weken: 5 (V)

Tracks

02/03/2012
CD ARS 279.754-0 (UMG) [be] / EAN 0602527975405
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gold
  3:35
2.Sweater
  3:32
3.Two Children
  4:09
4.We Walk Alone
  3:04
5.Weeping Giants
  3:31
6.Inner City
  4:38
7.Sleep With Diamonds
  4:54
8.House Of Love
  3:36
9.Nerve
  3:16
10.Wasters
  5:38
   

Willow [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gold28/01/2012Tip: 28 
We Walk Alone14/04/2012Tip: 39 
Sweater30/06/2012Tip: 71 
Two Children13/10/2012Tip: 37 
Remedy01/06/2013Tip: 57 
Danger01/11/2014Tip: 33 
Stay Stay Stay14/02/2015Tip: 43 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We The Young17/03/2012395
Plastic Heaven22/11/2014355
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.