Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

One Direction - Up All Night - The Live Tour [DVD]

Cover One Direction - Up All Night - The Live Tour [DVD]
DVD
Syco 88691940359
Cover One Direction - Up All Night - The Live Tour [DVD]
Blu-Ray
Camden 88725405879

Album

Jaar:2012
Label:SYCO
Distributeur:SONY
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Muziek-DVD:02/06/2012 / Piek: 1 / Weken: 43
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 23
nl  Piek: 1 / Weken: 91

Tracks

25/05/2012
DVD Syco 88691940359 (Sony) / EAN 0886919403596
Toon detailsAlles beluisteren
DVD:
1. Na Na Na (Live)
2. Stand Up (Live)
3. I Wish (Live)
4. I Gotta Feeling / Stereo Hearts (Live)
5. Valerie / Torn (Live)
6. Moments (Live)
7. Gotta Be You (Live)
8. More Than This (Live)
9. Up All Night (Live)
10. Tell Me A Lie (Live)
11. Everything About You (Live)
12. Use Somebody (Live)
13. One Thing (Live)
14. Save You Tonight (Live)
15. What Makes You Beautiful (Live)
16. I Want (Live)
Extras DVD:
On Tour With One Direction
Exclusive Behind The Scenes Documentary Revealing Life On Tour
   
25/05/2012
Blu-Ray Camden 88725405879 (Sony) / EAN 0887254058793
Toon detailsAlles beluisteren
   

One Direction   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Makes You Beautiful12/11/2011816
One Thing28/01/2012376
Live While We're Young06/10/2012714
Little Things05/01/2013307
Kiss You19/01/2013308
One Way Or Another (Teenage Kicks)23/02/2013522
Best Song Ever03/08/20131210
Story Of My Life09/11/2013313
Diana30/11/201331
Midnight Memories30/11/201341
Strong30/11/201361
Don't Forget Where You Belong07/12/2013281
You & I07/12/2013172
Steal My Girl11/10/2014153
Night Changes29/11/2014Tip: 1 
Drag Me Down08/08/2015512
Perfect24/10/201597
Home31/10/2015371
History06/02/2016443
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up All Night26/11/2011773
Take Me Home17/11/2012151
Midnight Memories07/12/2013153
Four29/11/2014139
Made In The A.M.21/11/2015139
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

Sebastiaanmember
Member
*
Slechte dvd. Ook de nummers vind ik niks.

fabio
Member
***
weniger

Jasmien
Member
******
PERFECT!!!!!! alleen jammer dat 'stole my heart' erniet op staat!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.