Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hot Chip - In Our Heads

Cover Hot Chip - In Our Heads
CD
Domino WIGCD293
Cover Hot Chip - In Our Heads
CD
Domino WIGCD293X

Album

Jaar:2012
Label:DOMINO
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/06/2012 (Positie 188)
Laatste week notering:10/11/2012 (Positie 176)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:3976 (1218 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 27 / Weken: 3
de  Piek: 43 / Weken: 1
at  Piek: 63 / Weken: 1
fr  Piek: 50 / Weken: 2
nl  Piek: 91 / Weken: 1
be  Piek: 24 / Weken: 17 (V)
  Piek: 54 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 39 / Weken: 1
dk  Piek: 36 / Weken: 1
es  Piek: 85 / Weken: 1
au  Piek: 19 / Weken: 1

Tracks

08/06/2012
CD Domino WIGCD293 / EAN 5034202029328
Toon detailsAlles beluisteren
1.Motion Sickness
  5:20
2.How Do You Do?
  4:45
3.Don't Deny Your Heart
  4:31
4.Look At Where We Are
  3:59
5.These Chains
  4:15
6.Night And Day
  4:30
7.Flutes
  7:05
8.Now There Is Nothing
  3:59
9.Ends Of The Earth
  5:40
10.Let Me Be Him
  7:40
11.Always Been Your Love
  5:04
   
08/06/2012
LP Domino WIGLP293 / EAN 5034202029311
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/06/2012
Limited Premium Edition - CD Domino WIGCD293X / EAN 5034202029335
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt
   

Hot Chip   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ready For The Floor26/01/2008Tip: 2 
One Life Stand30/01/2010Tip: 4 
I Feel Better27/03/2010Tip: 7 
Night & Day16/06/2012Tip: 30 
How Do You Do?25/08/2012Tip: 59 
Don't Deny Your Heart27/10/2012Tip: 35 
Huarache Lights07/03/2015Tip: 75 
Need You Now02/05/2015Tip: 70 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Made In The Dark09/02/2008257
One Life Stand13/02/2010485
In Our Heads16/06/20122417
Why Make Sense?23/05/2015309
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Der_Nagel
Member
****
Fünftes Studioalbum der Briten um Joe Goddard aus 2012, auf dem Label Domino herausgebracht worden. Electro-/Synthpop / Disco, quer dazu gibt es das beatlesque Stück Now There Is Nothing, 4+...

Meine beiden Lieblingstracks des Albums:
Motion Sickness
Let Me Be Him


Reichte im Juni 2012 zu #14 in UK...

gherkin
Member
******
Geweldig!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.