Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sam Sparro - Return To Paradise

Cover Sam Sparro - Return To Paradise
CD
Capitol 6444242 (eu)

Album

Jaar:2012
Label:EMI
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/06/2012 (Positie 116)
Laatste week notering:17/11/2012 (Positie 118)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:3285 (1571 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 80 / Weken: 1
be  Piek: 35 / Weken: 18 (V)
  Piek: 79 / Weken: 8 (W)
au  Piek: 41 / Weken: 1

Tracks

08/06/2012
CD Capitol 6444242 (EMI) [eu] / EAN 5099964442426
Toon detailsAlles beluisteren
1.Paradise People
  4:00
2.Happiness
  3:05
3.Let The Love In
  3:45
4.Yellow Orange Rays
  3:25
5.Hearts Like Us
  4:09
6.I Wish I Never Met You
  4:17
7.Shades Of Grey
  4:09
8.We Could Fly
  6:20
9.Closer
  4:11
10.The Shallow End
  5:18
11.Return To Paradise
  4:25
   

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
Hands Up22/08/2015Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Rewer
hitparade.ch
*****
...sehr gut...

bluezombie
Member
****
A surprisingly enjoyable album with some great tracks including Happiness and the amazing I Wish I Never Met You.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.