Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Vaccines - Come Of Age

Cover The Vaccines - Come Of Age
Cover
Cover The Vaccines - Come Of Age
CD
Columbia 88725463242

Album

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/09/2012 (Positie 25)
Laatste week notering:09/03/2013 (Positie 177)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:2439 (2184 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 42 / Weken: 1
de  Piek: 86 / Weken: 1
at  Piek: 72 / Weken: 1
fr  Piek: 60 / Weken: 4
nl  Piek: 70 / Weken: 1
be  Piek: 14 / Weken: 23 (V)
  Piek: 52 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 36 / Weken: 1
it  Piek: 93 / Weken: 1
es  Piek: 50 / Weken: 3
au  Piek: 43 / Weken: 1

Tracks

31/08/2012
CD Columbia 88725444242 (Sony) / EAN 0887254442424
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Hope
  4:10
2.I Always Knew
  3:34
3.Teenage Icon
  3:04
4.All In Vain
  3:52
5.Ghost Town
  2:21
6.Aftershave Ocean
  4:09
7.Weirdo
  4:46
8.Bad Mood
  3:06
9.Change Of Heart Pt. 2
  2:16
10.I Wish I Was A Girl
  2:52
11.Lonely World
  5:01
   
31/08/2012
Limited Deluxe Book Edition - CD Columbia 88725444252 (Sony) / EAN 0887254442523
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/08/2012
LP Columbia 88725445981 (Sony) / EAN 0887254459811
Toon detailsAlles beluisteren
   
03/09/2012
Deluxe Version - CD Columbia 88725463242 (Sony) / EAN 0887254632429
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.No Hope
  4:10
2.I Always Knew
  3:34
3.Teenage Icon
  3:04
4.All In Vain
  3:52
5.Ghost Town
  2:21
6.Aftershave Ocean
  4:09
7.Weirdo
  4:47
8.Bad Mood
  3:06
9.Change Of Heart Pt. 2
  2:16
10.I Wish I Was A Girl
  2:52
11.Lonely World
  5:02
12.Runaway [Bonus Track]
  2:48
13.Possessive [Bonus Track]
  3:42
14.Misbehaviour [Bonus Track]
  2:58
CD 2:
1.No Hope (Live in Brighton)
  4:07
2.Wreckin' Bar (Ra Ra Ra) (Live in Brighton)
  1:43
3.Tiger Blood (Live in Brighton)
  2:28
4.A Lack Of Understanding (Live in Brighton)
  3:08
5.Wetsuit (Live in Brighton)
  4:23
6.Teenage Icon (Live in Brighton)
  3:15
7.Under Your Thumb (Live in Brighton)
  2:27
8.Post Break-Up Sex (Live in Brighton)
  2:54
9.All In White (Live in Brighton)
  4:42
10.Wolf Pack (Live in Brighton)
  2:49
11.Weirdo (Live in Brighton)
  5:01
12.Blow It Up (Live in Brighton)
  2:40
13.Bad Mood (Live in Brighton)
  3:20
14.If You Wanna (Live in Brighton)
  3:27
15.Family Friend (Live in Brighton)
  8:56
16.Why Should I Love You? (Live in Brighton)
  3:48
17.NÝrgaard (Live in Brighton)
  2:31
   

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
Handsome31/01/2015Tip: 61 
Dream Lover18/04/2015Tip: 67 
20/2018/07/2015Tip: 45 
Give Me A Sign31/10/2015Tip: 27 
I Can't Quit20/01/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
English Graffiti30/05/20156212
Combat Sports07/04/2018445
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

bjorn614
Member
***
Ik had hoge verwachtingen van dit album maar die zijn er dan toch niet gekomen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.