Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Chilly Gonzales - Solo Piano II

Cover Chilly Gonzales - Solo Piano II
CD
Gentle Threat 3257942

Album

Jaar:2012
Label:WAGRAM
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/09/2012 (Positie 64)
Laatste week notering:27/10/2012 (Positie 190)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5108 (763 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 53 / Weken: 3
de  Piek: 59 / Weken: 2
fr  Piek: 25 / Weken: 12
nl  Piek: 90 / Weken: 3
be  Piek: 36 / Weken: 9 (V)
  Piek: 74 / Weken: 9 (W)

Tracks

27/08/2012
CD Gentle Threat 3257942 / EAN 3596972579424
2012
Promo - CD Gentle Threat -
Toon detailsAlles beluisteren
1.White Keys
  3:06
2.Kenaston
  3:04
3.Minor Fantasy
  3:26
4.Escher
  2:40
5.Rideaux lunaires
  2:39
6.Nero's Nocturne
  2:15
7.Venetian Blinds
  2:44
8.Evolving Doors
  2:26
9.Epigram In E
  2:58
10.Othello
  3:15
11.Train Of Thought
  2:25
12.Wintermezzo
  2:54
13.La bulle
  2:50
14.Papa Gavotte
  2:45
   
05/06/2015
LP Gentle Threat GENTLE017V / EAN 5025425178221
Toon detailsAlles beluisteren
   

Chilly Gonzales   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am Europe23/10/2010Tip: 20 
You Can Dance05/03/2011Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solo Piano II01/09/2012369
Chambers21/03/20151018
Room 29 (Jarvis Cocker / Chilly Gonzales)25/03/20171405
Solo Piano III15/09/20181343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Starmania
Member
****
Ich höre sehr wenig klassische Musik, diese Album habe ich mir aber freudig zugelegt. Sehr erfrischende Pianostücke, er ist ein toller Musiker, aber so ganz meine Wellenlänge ist die Klassik einfach nicht, auf Dauer finde ich das ermüdend!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.