Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Grizzly Bear - Shields

Cover Grizzly Bear - Shields
Digital
Warp

Album

Jaar:2012
Label:WARP
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/09/2012 (Positie 48)
Laatste week notering:16/02/2013 (Positie 135)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:2529 (2133 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 29 / Weken: 3
de  Piek: 40 / Weken: 2
at  Piek: 59 / Weken: 1
fr  Piek: 37 / Weken: 5
nl  Piek: 35 / Weken: 3
be  Piek: 13 / Weken: 21 (V)
  Piek: 25 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 33 / Weken: 1
fi  Piek: 46 / Weken: 1
no  Piek: 26 / Weken: 2
dk  Piek: 16 / Weken: 2
it  Piek: 93 / Weken: 1
au  Piek: 17 / Weken: 2
nz  Piek: 23 / Weken: 2

Tracks

14/09/2012
CD Warp WARPCD229 / EAN 0801061022921
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sleeping Ute
  4:35
2.Speak In Rounds
  4:24
3.Adelma
  1:02
4.Yet Again
  5:18
5.The Hunt
  3:44
6.A Simple Answer
  6:00
7.What's Wrong
  5:44
8.Gun-Shy
  4:30
9.Half Gate
  5:29
10.Sun In Your Eyes
  7:06
   
14/09/2012
LP Warp WARPLP229 / EAN 0801061022914
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/11/2013
Expanded - CD Warp WARPCD229E / EAN 0801061822927
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/11/2013
LP Warp WARPLP229E / EAN 0801061722913
Toon detailsAlles beluisteren
   

Grizzly Bear   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yet Again01/09/2012Tip: 67 
Neighbors09/09/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Veckatimest30/05/20092013
Shields22/09/20121321
Painted Ruins26/08/2017188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
***
Das Album war in vielen Publikationen angepriesen wordne, so dass ich es mir auf spotify merhfach angehört habe.
Ich kann mit dem sound einfach nichts anfangen.
Kein Song hat mein Herz gewonnen.

irelander
Member
*****
To be fair, following up from Veckatimest was always going to be a huge challenge. They don't make it but this is still quite great.
Laatst gewijzigd: 29/12/2012 02:00
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.