Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Pretties For You

Cover Alice Cooper - Pretties For You
Straight STS-1051

Album

Jaar:1969
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

08/1969
LP Straight STS-1051
1989
CD Enigma 7 73362-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Titanic Overture
1:12
2.10 Minutes Before The Worm
1:39
3.Sing Low Sweet Cheerio
5:42
4.Today Mueller
1:48
5.Living
3:12
6.Fields Of Regret
5:44
7.No Longer Empire
2:02
8.Levity Ball
4:39
9.B.B. On Mars
1:17
10.Reflected
3:17
11.Apple Bush
3:08
12.Earwigs To Eternity
1:19
13.Changing
3:03
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

musikmannen
Member
*****
Good

remember
Member
****
das Debüt steht schwer unter Psychedelia und wahrscheinlich unter LSD-einflüssen..das Cover war ein Bild das bei Frank Zappa's Eltern hing!
#193 immerhin in den USA
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.