Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Star-Collection

Cover Alice Cooper - Star-Collection
Midi MID 26 033

Album

Jaar:1973
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1973
LP Midi MID 26 033
Toon detailsAlles beluisteren
1.Caught In A Dream
3:04
2.Eighteen
  3:00
3.Long Way To Go
3:01
4.Black Juju
9:09
5.Is It My Body
2:39
6.Hallowed Be My Name
2:25
7.Second Coming
3:02
8.Ballad Of Dwight Fry
  6:32
9.Sun Arise
3:53
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

remember
Member
****
4.5 wäre die ideale note..das 3te Album war der endgültige Durchbruch, es setzte Platin und #28 in GB, #35 USA, ausserdem setzte der Rolling Stone es auf die liste der Top-500 Alben ever..
Topsong: I'm 18, sensationell Black Juju.
20/04/2008 18:08
Ųcki
Member
******
Richtig - Komplettwerk des 71er-Albums. Der Titel "Star-Collection" ist da irreführend - wohl mehr aus kommerziellen Gründen während der Alice-Cooper-"Hoch"-Zeit gewählt
09/06/2007 18:25
Voyager2
Member
*****
Wiederveröffentlichung ihres 1971 erschienenen dritten Abums "love It To Death".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.