Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tegan And Sara - Heartthrob

Cover Tegan And Sara - Heartthrob
Cover

Album

Jaar:2013
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/2013 (Positie 97)
Laatste week notering:30/03/2013 (Positie 196)
Piekpositie:97 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:7536 (264 Punten)
In de landen:
de  Piek: 70 / Weken: 1
at  Piek: 57 / Weken: 1
nl  Piek: 94 / Weken: 1
be  Piek: 97 / Weken: 4 (V)
fi  Piek: 30 / Weken: 1
au  Piek: 14 / Weken: 2
nz  Piek: 27 / Weken: 1

Tracks

08/02/2013
CD Warner Bros. 9362494817 (Warner) / EAN 0093624948179
Toon detailsAlles beluisteren
1.Closer
  3:29
2.Goodbye, Goodbye
  3:26
3.I Was A Fool
  3:24
4.I'm Not Your Hero
  3:51
5.Drove Me Wild
  3:49
6.How Come You Don't Want Me
  2:51
7.I Couldn't Be Your Friend
  4:19
8.Love They Say
  3:34
9.Now I'm All Messed Up
  4:08
10.Shock To Your System
  3:36
   
08/02/2013
LP Warner Bros. 9362494818 (Warner) / EAN 0093624948186
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
CD
   

Tegan And Sara   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In Your Head08/03/2008329
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Con22/03/2008476
Sainthood07/11/2009921
Heartthrob09/03/2013974
Love You To Death11/06/2016612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Der_Nagel
Member
****
Indie Pop / Synthpop. 4+ für das siebte Studioalbum der kanadischen Schwestern Tegan und Sara Quin.

Am besten gefallen mir hierauf:
Closer
Shock To Your System


Erreichten hiermit Ende Februar 2013 #38 in UK, in den Billboard 200 Alben kamen sie sogar auf einen sehr guten #3.

bluezombie
Member
****
Another very good offering from the pair; I don't think it's quite as strong as Sainthood was though the first half does come very close. The second half remains solid and enjoyable but it's really all about the first five tracks here which are quite catchy and very cool.

Miraculi
Member
*****
Nach 10 Jahren im Biz wollten die beiden Quin-Twins endlich auch einmal den kommerziellen Erfolg haben, der ihnen gebührt. Vorher machten sie auch schon gute Musik im begrenzten Indie-Folk-Rock-Rahmen – neben der Anerkennung soll nun auch Cash fließen – mehr als berechtigt!

Das Ziel war klar – der Erfolg sollte mit Greg Kurstein kommen, der nur allzu gut weiß, was ein Hook ist und bewirken kann. Sie untermalen die manchmal uplifting, manchmal melancholischen Lyrics der beiden – hier hat sich nichts verändert – doch der Sound macht hier eindeutig die Musik!

Meine Lieblinge: CLOSER, GOODBYE GOODBYE, I WAS A FOOL, LOVE THEY SAY, NOW I’M ALL MESSED UP ... und SHOCK TO YOUR SYSTEM.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.