Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Josh Groban - All That Echoes

Cover Josh Groban - All That Echoes
Cover

Album

Jaar:2013
Label:REPRISE
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/2013 (Positie 38)
Laatste week notering:31/08/2013 (Positie 142)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:4544 (974 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 4
de  Piek: 18 / Weken: 4
at  Piek: 18 / Weken: 2
fr  Piek: 42 / Weken: 6
nl  Piek: 3 / Weken: 14
be  Piek: 38 / Weken: 14 (V)
  Piek: 20 / Weken: 18 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 5
fi  Piek: 12 / Weken: 4
no  Piek: 3 / Weken: 4
dk  Piek: 10 / Weken: 3
au  Piek: 11 / Weken: 7
nz  Piek: 3 / Weken: 12

Tracks

08/03/2013
CD Reprise 9362-49460-8 (Warner) / EAN 0093624946083
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brave
  3:59
2.False Alarms
  4:34
3.Falling Slowly
  4:20
4.She Moved Through The Fair
  4:55
5.Below The Line
  3:29
6.Josh Groban feat. Laura Pausini - E ti prometterÚ
  3:56
7.The Moon Is A Harsh Mistress
  3:46
8.Josh Groban feat. Arturo Sandoval - Un alma mas
  4:10
9.Happy In My Heartache
  3:08
10.Hollow Talk
  5:34
11.Sincera
  3:35
12.I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)
  5:58
   

Josh Groban   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Symphony12/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Awake25/11/2006697
A Collection29/11/2008852
Illuminations27/11/20101001
All That Echoes09/03/20133814
Stages02/05/2015527
Bridges29/09/2018682
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

sanremo
Member
****
gut

priscilla
Member
******
Zeer goed album van Josh Groban met veel zelfgeschreven materiaal.
De single Brave is erg goed, maar ook False Alarms, Falling Slowly uit de musical Once en Stevie Wonder's I Believe. Daarnaast nog een mooi duet met Laura Pausini, getiteld E Ti Promettero.
Morgen is hij te gast bij Langs de Leeuw en 9 juni staat hij in Ziggo Dome.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.