Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

John Mayer - Paradise Valley

Cover John Mayer - Paradise Valley
CD
Columbia 88883 75648 2
LP
Columbia 88883 75648 1

Album

Jaar:2013
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/08/2013 (Positie 17)
Laatste week notering:09/11/2013 (Positie 140)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3954 (1230 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 5
de  Piek: 17 / Weken: 2
at  Piek: 13 / Weken: 2
fr  Piek: 66 / Weken: 2
nl  Piek: 1 / Weken: 48
be  Piek: 17 / Weken: 11 (V)
  Piek: 33 / Weken: 10 (W)
se  Piek: 9 / Weken: 21
fi  Piek: 8 / Weken: 2
no  Piek: 2 / Weken: 13
dk  Piek: 1 / Weken: 12
it  Piek: 14 / Weken: 4
es  Piek: 17 / Weken: 3
pt  Piek: 10 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 6
nz  Piek: 6 / Weken: 4

Tracks

16/08/2013
CD Columbia 88883 75648 2 (Sony) / EAN 0888837564823
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wildfire
  4:15
2.Dear Marie
  3:44
3.Waitin' On The Day
  4:35
4.Paper Doll
  4:20
5.Call Me The Breeze
  3:27
6.John Mayer feat. Katy Perry - Who You Love
  4:12
7.I Will Be Found (Lost At Sea)
  4:03
8.John Mayer feat. Frank Ocean - Wildfire
  1:28
9.You're No One 'Til Someone Lets You Down
  2:48
10.Badge And Gun
  3:15
11.On The Way Home
  3:59
   
27/09/2013
LP Columbia 88883 75648 1 (Sony) / EAN 0888837564816
Toon detailsAlles beluisteren
   

John Mayer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Queen Of California11/08/2012Tip: 94 
Paper Doll31/08/2013Tip: 83 
Don't Wait (Eric Clapton & John Mayer)23/08/2014Tip: 81 
Still Feel Like Your Man29/04/2017Tip 
In The Blood24/06/2017Tip: 18 
New Light02/06/2018Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born And Raised26/05/20123013
Paradise Valley24/08/20131711
The Search For Everything22/04/2017269
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

bluezombie
Member
****
A consistently pleasant and easy to listen to album, but it's almost more background music than anything else. Nothing really stands out in either direction.

RonH
Member
*****
Weer een lekker album om vaak op te zetten.

alleyt1989
Member
****
I like this new style of John Mayer - well I liked it on Born & Raised maybe now it's just gotten too extreme where a lot of his stuff is becoming boring. There are bits and pieces on here that I like, and nothing that I hated, but there's nothing that standouts. This would be a good relaxing album I think, but other than that, it's good but not great.

fabio
Member
****
buono

simon
Member
******
Ein sehr gelungenes Album.
Zu seinen Vorgänger tönt dieses Album differenzierter.

Das Duo mit Katy Perry hat mich überrascht. Katy Perry tönt während dieser Kombination ganz anders.
Das Album lässt zum Verweilen ein, besonders wen es auf den Herbst zu geht.
John Mayers`s Stimme tönt wie immer herzerwärmend.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.