Login
België (Vlaanderen)

Johnny Hallyday - La génération perdue + Ça ne change pas un homme

Cover Johnny Hallyday - La génération perdue + Ça ne change pas un homme
CD
Mercury 370 829-3

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

03/09/2013
2cd originaux - CD Mercury 370 829-3 (UMG) / EAN 0602537082933
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
La génération perdue
1.La génération perdue
  3:16
2.On s'est trompé
  2:46
3.Je me suis lavé les mains dans une eau sale
  3:01
4.Quand un homme perd ses rêves
  2:44
5.Don't Need Nobody
  3:28
6.Johnny Hallyday & The Blackburds - De loin en loin
  2:22
7.Noir c'est noir
  3:16
8.La fille à qui je pense
  3:00
9.Je veux te graver dans ma vie
  2:54
10.Le jeu que tu joues
  2:30
11.Johnny Hallyday & The Blackburds - Elle reviendra
  3:17
12.Cheveux longs et idées courtes
  3:41
CD 2:
Ça ne change pas un homme
1.Tout pour te déplaire
  4:11
2.Roxy Baby
  3:24
3.Dans un an ou un jour
  5:08
4.Ce jeu-là
  4:42
5.Le nom que tu portes
  4:32
6.Ça ne change pas un homme
  4:53
7.Cadillac Man
  6:04
8.Et puis je sais
  3:59
9.True To You
  4:22
10.Amour facile
  4:12
11.La guitare fait mal
  4:25
12.Une journée
  4:43
13.Pour exister
  5:06
14.Tien an men
  4:41
   

Johnny Hallyday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tes tendres années01/09/1963912
Ma guitare01/12/1963188
Pour moi la vie va commencer01/02/1964164
Excuse-moi partenaire01/03/1964178
Johnny lui dit adieu01/04/1965194
Gabrielle09/10/1976203
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ça ne finira jamais08/11/2008631
Jamais seul09/04/20111001
L'attente24/11/2012924
On Stage15/06/2013684
Rester vivant29/11/2014783
De l'amour21/11/2015875
Rester vivant tour29/10/20161723
Triple Best Of09/12/2017802
Les 50 plus belles chansons16/12/20171614
Les 100 plus belles chansons [2006]23/12/20171801
Mon pays c'est l'amour27/10/2018812
Johnny02/11/2019423
Les vieilles canailles - L'album live (Jacques Dutronc / Johnny Hallyday / Eddy Mitchell)16/11/2019761
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.