Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gavin DeGraw - Make A Move

Cover Gavin DeGraw - Make A Move
Cover

Album

Jaar:2013
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/10/2013 (Positie 138)
Laatste week notering:02/11/2013 (Positie 156)
Piekpositie:121 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:8208 (188 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 55 / Weken: 1
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 121 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 39 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1

Tracks

11/10/2013
CD RCA 88765418362 (Sony) / EAN 0887654183620
Toon detailsAlles beluisteren
1.Best I Ever Had
  3:46
2.Make A Move
  3:17
3.Finest Hour
  3:32
4.I'm Gonna Try
  3:45
5.Who's Gonna Save Us
  3:14
6.Everything Will Change
  3:47
7.Need
  3:47
8.Heartbreak
  3:29
9.Every Little Bit
  3:36
10.Different For Girls
  3:40
11.Leading Man
  2:56
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Love With A Girl26/04/2008Tip: 17 
Not Over You09/07/2011Tip: 12 
Run Every Time21/01/2012Tip: 31 
Best I Ever Had20/07/2013Tip: 3 
Who's Gonna Save Us19/10/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gavin DeGraw17/05/2008822
Sweeter01/10/2011613
Make A Move19/10/20131213
Something Worth Saving17/09/2016703
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.