Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jake Bugg - Shangri La

Cover Jake Bugg - Shangri La
CD
Virgin EMI 3756055 (eu)
LP
Virgin EMI 3756057

Album

Jaar:2013
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/2013 (Positie 14)
Laatste week notering:21/02/2015 (Positie 187)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:43
Positie aller tijden:1231 (3823 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 4
de  Piek: 21 / Weken: 2
at  Piek: 22 / Weken: 3
fr  Piek: 61 / Weken: 4
nl  Piek: 32 / Weken: 7
be  Piek: 14 / Weken: 43 (V)
  Piek: 42 / Weken: 17 (W)
no  Piek: 28 / Weken: 1
dk  Piek: 30 / Weken: 1
it  Piek: 97 / Weken: 1
au  Piek: 38 / Weken: 1
nz  Piek: 19 / Weken: 2

Tracks

15/11/2013
CD Virgin EMI 3756055 (UMG) [eu] / EAN 0602537560554
15/11/2013
LP Virgin EMI 3756057 (UMG) / EAN 0602537560578
Toon detailsAlles beluisteren
1.There's A Beast And We All Feed It
  1:42
2.Slumville Sunrise
  2:59
3.What Doesn't Kill You
  2:08
4.Me And You
  2:57
5.Messed Up Kids
  2:59
6.A Song About Love
  3:58
7.All Your Reasons
  5:09
8.Kingpin
  2:30
9.Kitchen Table
  4:55
10.Pine Trees
  2:45
11.Simple Pleasures
  5:01
12.Storm Passes Away
  2:55
   

Jake Bugg   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trouble Town19/05/2012Tip: 67 
Two Fingers20/10/2012Tip: 8 
Lightning Bolt09/02/2013425
Seen It All13/04/2013Tip: 5 
Taste It22/06/2013Tip: 18 
Broken10/08/2013Tip: 39 
What Doesn't Kill You05/10/2013Tip: 21 
Slumville Sunrise16/11/2013Tip: 24 
Me And You07/12/2013Tip: 22 
A Song About Love08/02/2014Tip: 41 
Messed Up Kids10/05/2014Tip: 17 
On My One27/02/2016Tip 
Gimme The Love12/03/2016Tip: 19 
Love, Hope And Misery04/06/2016Tip 
Find Me (Tinie Tempah feat. Jake Bugg)29/04/2017Tip 
How Soon The Dawn12/08/2017Tip 
In The Event Of My Demise24/02/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jake Bugg20/10/20121150
Shangri La30/11/20131443
On My One25/06/2016199
Hearts That Strain09/09/2017373
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Alxx
Member
******
Was für ein starkes Album!!

bluezombie
Member
****
A strong second album, consistent throughout, but it doesn't reach the ultimate highs of his debut which means I don't enjoy it quite as much. I do still love his voice and style and will look forward to his next release.

Der_Nagel
Member
****
Junger Brite (mittlerweile 20 Jahre alt), dessen Musik Einflüsse von Bob Dylan, Johnny Cash und Oasis enthält, vielleicht hat er als kleiner Junge überdies auch gerne Hank Williams gehört. Sein Gesang/Akzent ist hierauf bisweilen mühsam, wird nicht jedermanns Sache sein, ist auch weniger was für die Massen - 4* für seinen Zweitling aus 2013. Er soll übrigens bereits an einem neuen (dritten) Album arbeiten. Ist noch unklar, ob dieses schon 2014 herauskommen wird.

Am besten gefallen mir hierauf:
Slumville Sunrise
All Your Reasons
Kingpin


Album kam 2013 auf #3 in den britischen Albumcharts.

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Widmann1
Member
*****
Keiner hat bisher dieses Album bewertet, wie traurig.
So klingen seine Lieder manchmal auch, meist aber sehr temporeicht und eingängig. Der Junge gefällt mir immer noch.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.