Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas

Cover Def Leppard - Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas
Cover

Album

Jaar:2013
Label:FRONTIERS
Distributeur:ROUGH TRADE/TONE
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/10/2013 (Positie 166)
Laatste week notering:09/11/2013 (Positie 169)
Piekpositie:166 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:10068 (92 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 83 / Weken: 1
de  Piek: 28 / Weken: 1
fr  Piek: 149 / Weken: 1
be  Piek: 166 / Weken: 3 (V)
  Piek: 81 / Weken: 2 (W)

Tracks

18/10/2013
CD Frontiers FR CDVD 620 / EAN 8024391062043
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Women (Live)
  6:11
2.Rocket (Live)
  6:09
3.Animal (Live)
  4:07
4.Love Bites (Live)
  6:08
5.Pour Some Sugar On Me (Live)
  4:32
6.Armaggedon It (Live)
  5:26
7.Gods Of War (Live)
  7:14
8.Don't Shoot Shotgun (Live)
  4:34
9.Run Riot (Live)
  4:49
10.Hysteria (Live)
  5:59
11.Excitable (Live)
  4:37
12.Love And Affection (Live)
  6:17
13.Rock Of Ages (Live)
  4:15
14.Photograph (Live)
  6:13
CD 2:
1.Intro / Good Morning Freedom (Live)
  3:36
2.Wasted (Live)
  3:44
3.Stagefright (Live)
  3:41
4.Mirror Mirror (Look Into My Eyes) (Live)
  4:56
5.Action (Live)
  4:13
6.Rock Brigade (Live)
  3:31
7.Undefeated (Live)
  5:25
8.Promises (Live)
  4:11
9.On Through The Night (Live)
  5:11
10.Slang (Live)
  2:37
11.Let It Go (Live)
  6:08
12.Another Hit And Run (Live)
  5:14
13.High 'N' Dry (Saturday Night) (Live)
  3:44
14.Bringin' On The Heartbreak (Live)
  4:43
15.Switch 625 (Live)
  5:08
DVD:
1. Women (Live)
2. Rocket (Live)
3. Animal (Live)
4. Love Bites (Live)
5. Pour Some Sugar On Me (Live)
6. Armageddon It (Live)
7. Gods Of War (Live)
8. Don't Shoot Shotgun (Live)
9. Run Riot (Live)
10. Hysteria (Live)
11. Excitable (Live)
12. Love And Affection (Live)
13. Rock Of Ages (Live)
14. Photograph (Live)
Bonus Features
15. Ded Flatbird / Friday 29 March 2013 (Live)
16. Ded Flatbird / Saturday 30 March 2013 (Live)
17. Acoustic Medley (Live)
18. Photo Montaeg
   

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Werner
Member
******
Eine sackstarke Live-Scheibe!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.