Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mintzkov - Sky Hits Ground

Cover Mintzkov - Sky Hits Ground
CD
Gentle GRCD005 (be)

Album

Jaar:2013
Label:GENTLE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/10/2013 (Positie 30)
Laatste week notering:11/01/2014 (Positie 145)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3570 (1429 Punten)
Belgische albums:05/10/2013 / Piek: 5 / Weken: 10
In de landen:
be  Piek: 15 / Weken: 14 (V)

Tracks

27/09/2013
CD Gentle GRCD005 (UMG) [be] / EAN 0602537482436
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slow Motion, Full Ahead
  4:25
2.Word Of Mouth
  4:05
3.Old Worlds
  4:09
4.Arial Black
  4:24
5.Runner's High
  3:35
6.Arena
  5:07
7.All Names Have Been Changed
  4:48
8.Day One
  4:25
9.Weapons
  4:33
10.Ages And Days
  5:45
11.Sky Hits Ground
  3:41
   
21/02/2014
LP Gentle 00068079 / EAN 8713748984182
Toon detailsAlles beluisteren
   

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360į24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.