Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Susan Boyle - Home For Christmas

Cover Susan Boyle - Home For Christmas
Cover

Album

Jaar:2013
Label:SYCO
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/2013 (Positie 63)
Laatste week notering:20/12/2014 (Positie 165)
Piekpositie:36 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4250 (1075 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 6
be  Piek: 36 / Weken: 9 (V)
  Piek: 110 / Weken: 6 (W)
au  Piek: 13 / Weken: 8
nz  Piek: 3 / Weken: 6

Tracks

22/11/2013
CD Syco 88883744732 (Sony) / EAN 0888837447324
Toon detailsAlles beluisteren
1.Susan Boyle with Elvis Presley - O Come, All Ye Faithful
  2:54
2.The Lord's Prayer
  3:45
3.Susan Boyle feat. The Overtones - Little Drummer Boy
  3:35
4.I'll Be Home For Christmas
  3:08
5.Susan Boyle feat. Johnny Mathis - When A Child Is Born
  3:17
6.The Christmas Song
  2:36
7.I Believe In Father Christmas
  3:29
8.Have Yourself A Merry Little Christmas
  2:50
9.Hark! The Herald Angels Sing
  3:45
10.The Christmas Waltz
  2:35
11.In The Bleak Midwinter
  3:31
12.Miracle Hymn
  2:57
   

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream05/12/2009187
Perfect Day20/11/2010Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009124
The Gift13/11/2010228
Someone To Watch Over Me12/11/2011417
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121818
Home For Christmas30/11/2013369
Hope29/11/20148111
A Wonderful World03/12/2016926
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alphabet
Member
****
Schönes besinnliches Weihnachtsalbum, das zweite nach "The gift".

MUSICBOJ
Member
****
Vrij vlot nieuw album van de Schotse zangeres: "Susan Boyle" !!! Ze kwam in de publieke belangstelling na haar tweede plaats bij het populaire programma: "Britain's Got Talent" !!! Ikzelf heb wat het gevoel dat de rage en de storm rond deze vrouw serieus afgenomen is !!! Niettegenstaande vind ik haar stem nog altijd fantastisch !!! Knap album, die toch wel een aanrader is !!! Ruim 4 sterren, hoor !!! ☺
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.