Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - Lift Your Spirit

Cover Aloe Blacc - Lift Your Spirit
CD
Interscope 06025 3758951 (eu)

Album

Jaar:2013
Label:INTERSCOPE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/04/2014 (Positie 33)
Laatste week notering:13/09/2014 (Positie 157)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:3426 (1614 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 22 / Weken: 5
de  Piek: 16 / Weken: 13
at  Piek: 43 / Weken: 2
fr  Piek: 12 / Weken: 21
nl  Piek: 39 / Weken: 3
be  Piek: 33 / Weken: 20 (V)
  Piek: 37 / Weken: 19 (W)
se  Piek: 17 / Weken: 12
it  Piek: 80 / Weken: 1
pt  Piek: 29 / Weken: 1
au  Piek: 19 / Weken: 1
nz  Piek: 10 / Weken: 3

Tracks

25/10/2013
CD Interscope 06025 3758951 (UMG) [eu] / EAN 0602537589517
24/03/2014
LP Interscope 0602537773039 (UMG) / EAN 0602537773039
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wake Me Up (Acoustic)
  3:45
2.The Man
  4:15
3.Soldier In The City
  3:25
4.Love Is The Answer
  3:44
5.Here Today
  3:54
6.Wanna Be With You
  3:44
7.Lift Your Spirit
  3:26
8.Red Velvet Seat
  3:23
9.Can You Do This
  2:56
10.Ticking Bomb
  3:36
11.Eyes Of A Child
  6:13
   

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Hello World28/06/2014Tip: 56 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019224
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/20191520
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/20193510
Never Be Alone (David Guetta & Morten feat. Aloe Blacc)03/08/2019Tip 
Snitch (Netsky & Aloe Blacc)03/08/2019Tip: 8 
I Do22/02/2020Tip 
My Way04/07/2020Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

sbmqi90
Member
****
Sehr solides, angenehm zu hörendes Album, bei dem allerdings nur die Singles "Wake Me Up" und "The Man" wirklich hervorstechen.

Rewer
hitparade.ch
*****
...sehr gut...

fabio
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.