Login
België (Vlaanderen)

Maartje Van Neygen - Eerste dauw

Cover Maartje Van Neygen - Eerste dauw
CD
ENS 407 (be)

Album

Jaar:2013
Label:ENS
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/11/2013 (Positie 51)
Laatste week notering:01/03/2014 (Positie 150)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3375 (1548 Punten)
Belgische albums:02/11/2013 / Piek: 8 / Weken: 13
In de landen:
be  Piek: 32 / Weken: 14 (V)

Tracks

25/10/2013
CD ENS 407 (CNR) [be] / EAN 5411530803842
Toon detailsAlles beluisteren
1.Petit amour d'été
  3:18
2.Angelica
  2:56
3.Op zijn schouder
  3:54
4.Tekendoos
  3:45
5.'t Is echt wel goed
  2:58
6.Populierenhout [Een ode aan Bart Moeyaert]
  3:10
7.Doe maar
  3:29
8.Bergen vol goud
  3:33
9.Maartjes gospel
  3:19
10.Murhula [Kindsoldaat]
  4:06
11.¡Canta! ¡Baila!
  4:48
12.My Songbird
  3:09
   

Maartje Van Neygen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niet slecht bedoeld20/04/2013Tip: 80 
Tekendoos13/07/2013Tip: 75 
Petit amour d'été05/10/2013Tip: 67 
't Is echt wel goed23/11/2013Tip: 38 
Doe maar!25/01/2014Tip: 57 
¡Canta! ¡Baila!17/05/2014Tip: 39 
Op zijn schouder20/09/2014Tip: 71 
Nood aan jou14/03/2015Tip: 25 
Het meisje op de muur27/06/2015Tip: 48 
Ik kom er wel doorheen (Maartje Van Neygen met Erik & Sanne)03/10/2015Tip: 44 
Zolang er helden zijn23/01/2016Tip 
Tranen boven Düsseldorf19/03/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eerste dauw02/11/20133214
Brussel-Berlin09/05/20154510
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.