Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dotan - 7 Layers

Cover Dotan - 7 Layers
CD
EMI 377 827-6 (be,nl)
Cover Dotan - 7 Layers
CD Special Edition
Universal 471 188-7

Album

Jaar:2014
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/07/2014 (Positie 178)
Laatste week notering:05/08/2017 (Positie 178)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:104
Positie aller tijden:74 (13472 Punten)
In de landen:
de  Piek: 21 / Weken: 2
nl  Piek: 1 / Weken: 169
be  Piek: 7 / Weken: 104 (V)
  Piek: 43 / Weken: 41 (W)

Tracks

29/08/2014
CD EMI 377 827-6 (UMG) [be,nl] / EAN 0602537782765
29/08/2014
Digital EMI 3767397 (UMG) / EAN 0602537673971
30/01/2015
CD Universal 060254707933 (UMG) / EAN 0602547079336
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let The River In
  3:08
2.Fall
  4:11
3.Hungry
  3:29
4.Hush
  4:29
5.7 Layers
  3:35
6.Home
  4:28
7.Tonight (Interlude)
  1:10
8.Home II
  5:31
9.Swim To You
  3:11
10.It Gets Better
  3:51
11.Waves
  4:15
12.Ghost
  4:02
   
24/11/2014
Special Edition - CD Universal 471 188-7 (UMG) / EAN 0602547118875
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let The River In
  3:08
2.Fall
  4:11
3.Hungry
  3:29
4.Hush
  4:29
5.7 Layers
  3:35
6.Home
  4:28
7.Tonight (Interlude)
  1:10
8.Home II
  5:31
9.Swim To You
  3:11
10.It Gets Better
  3:51
11.Waves
  4:15
12.Ghost
  4:02
Bonus
13.Tonight
  3:55
14.Home III
  2:58
15.Fall (Living Room Session)
  3:43
16.Hungry (Living Room Session)
  3:20
17.Home (Live)
  5:14
   

Dotan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Home12/07/2014134
Fall22/11/2014Tip: 6 
Hungry21/02/2015520
Let The River In27/02/2016Tip 
Shadow Wind13/08/2016Tip: 24 
Bones17/06/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Layers12/07/20147104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

ria.kl
Member
******
GEWELDIG!

AllSainter
Member
***
Ohne Höhen und Tiefen. Mir etwas zu monoton ...

Rootje
Member
*****
Een goed voorbeeld dat kwaliteit vanzelf komt bovendrijven.
Deed zijn eerste album vrij weinig, dit album is een giga succes.
Home is een klassieker in wording.
EEn album vol degelijke songs die de tand des tijds zullen doorstaan.
Prima album.
Laatst gewijzigd: 03/03/2016 23:57

gherkin
Member
*****
Geslaagd album.

Patrick3
Member
*****
Heel fijn album

Sebastiaanmember
Member
****
Aardig album. De hoogvlieger is het erg mooie 'Home'.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.