Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Avicii - True (Avicii By Avicii)

Cover Avicii - True (Avicii By Avicii)
CD
Universal 06025 3776389

Album

Jaar:2014
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/04/2014 (Positie 29)
Laatste week notering:30/08/2014 (Positie 189)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:3900 (1276 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 4
be  Piek: 29 / Weken: 18 (V)
  Piek: 32 / Weken: 12 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 65
no  Piek: 26 / Weken: 3
es  Piek: 46 / Weken: 4
au  Piek: 16 / Weken: 2
nz  Piek: 23 / Weken: 3

Tracks

21/03/2014
CD Universal 06025 3776389 (UMG) / EAN 0602537763894
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wake Me Up! (Avicii By Avicii)
  7:06
2.You Make Me (Avicii By Avicii)
  3:02
3.Hey Brother (Avicii By Avicii)
  6:10
4.Addicted To You (Avicii By Avicii)
  5:31
5.Dear Boy (Avicii By Avicii)
  5:31
6.Liar Liar (Avicii By Avicii)
  5:07
7.Shame On Me (Avicii By Avicii)
  3:56
8.Lay Me Down (Avicii By Avicii)
  6:03
9.Hope There's Someone (Avicii By Avicii)
  8:08
   

Avicii   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bromance (Tim Berg)31/07/2010127
Penguin06/08/2011Tip: 16 
Collide (Leona Lewis / Avicii)10/09/2011Tip: 13 
Levels12/11/2011427
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)19/11/2011Tip: 56 
Silhouettes19/05/2012Tip: 4 
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)30/06/2012Tip: 7 
Run Away (Tim Berg feat. Kate Ryan)21/07/2012Tip: 37 
Last Dance05/01/2013Tip: 19 
I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero)19/01/2013819
X You23/03/2013Tip: 34 
Wake Me Up!29/06/2013147
You Make Me21/09/20132011
Hey Brother16/11/2013324
Addicted To You01/03/2014517
Dar um jeito (We Will Find A Way) (Santana & Wyclef feat. Avicii & Alexandre Pires)17/05/2014Tip: 16 
Lay Me Down14/06/2014Tip: 4 
The Days11/10/2014Tip: 2 
Divine Sorrow (Wyclef feat. Avicii)29/11/2014Tip: 23 
The Nights17/01/20151415
Waiting For Love13/06/20151516
For A Better Day12/09/2015Tip: 3 
Broken Arrows28/11/2015Tip: 12 
Back Where I Belong (Otto Knows feat. Avicii)25/06/2016Tip 
Without You (Avicii feat. Sandro Cavazza)02/09/20171521
Lonely Together (Avicii feat. Rita Ora)09/12/20173610
You Be Love (Avicii feat. Billy Raffoul)20/01/2018Tip 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/201929
Tough Love (Avicii feat. Agnes, Vargas & Lagola)18/05/2019Tip: 18 
Heaven15/06/2019271
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True21/09/2013553
True (Avicii By Avicii)05/04/20142918
True / True (Avicii By Avicii)16/08/20141731
Stories10/10/2015735
Tim15/06/201911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

fabio
Member
*****
super

philippkramer
Member
****
so ein bißchen selbstverliebt und einfach ist das ja schon, wenn man sein altes material einfach nochmal neu aufnimmt. die lieder klingen jedoch so anders und gut, dass das in ordnung geht. hätte man auf die singles allerdings auch gleich draufpacken können und einfach ein "echtes" neues album veröffentlichen können.

remix1970
Member
*****
Remixes sind recht gut gelungen.

seescedric
Member
******
Warum macht Avicii den jetzt aus allen Song ein (Avicii by Avicii ) Sing er die Song selber bei Hey Brother (Avicii by Avicii ) denkt man das ? 6 Sterne weil ich Avicii mag
Laatst gewijzigd: 02/04/2014 19:35
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.