Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ian Thomas [BE] - GameTime

Cover Ian Thomas [BE] - GameTime
CD
Showfactory 22 24335-2 (be)

Album

Jaar:2014
Label:SHOWFACTORY
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/07/2014 (Positie 13)
Laatste week notering:13/09/2014 (Positie 142)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:4579 (958 Punten)
Belgische albums:05/07/2014 / Piek: 5 / Weken: 10
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 11 (V)

Tracks

27/06/2014
CD Showfactory 22 24335-2 (CNR) [be] / EAN 8714221073577
Toon detailsAlles beluisteren
1.Officially Yours
  4:16
2.Ian Thomas & Bella Blue - The Way It Feels
  3:35
3.Rain
  3:33
4.Love X4
  3:45
5.Ian Thomas feat. Qwes Kross - Money
  3:37
6.Run Away
  4:02
7.Another Round
  2:50
8.Lalaland
  3:18
9.You
  3:29
10.Ian Thomas & Chris Sebastian - One In A Billion
  2:58
11.Slow Down
  3:22
12.No Matter How
  4:00
   

Ian Thomas [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby19/03/2011154
Autograph18/06/2011Tip: 30 
You Are The One (Ian Thomas feat. Mello)14/07/2012Tip: 61 
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)20/10/2012Tip: 17 
Turn The Tide22/12/2012Tip: 68 
Lalaland06/04/2013264
Dancefloor In Five10/08/2013Tip: 53 
Rain12/10/2013103
Walking On Air (Anise K feat. Ian Thomas, Snoop Dogg, Lance Bass & Bella Blue)25/01/201445
Another Round29/03/2014212
Fall In Love (Dennis feat. Ian Thomas)26/04/2014Tip: 24 
Slow Down05/07/201484
Love X413/09/201491
Run Away (Ian Thomas feat. Nyanda)15/11/2014251
Cheers (Ian Thomas feat. Tyga)04/04/2015111
Till The Morning (Ian Thomas feat. Flo Rida & LiLana)08/08/2015187
Hello World (Live)23/01/2016Tip: 13 
Banana Pancakes (Live)30/01/2016Tip 
Too Good To Be True (Live)06/02/2016Tip: 4 
Song For My Dad (Live)13/02/2016411
Envelop Me (Live)20/02/2016Tip: 31 
Females (Live)27/02/2016Tip 
Slaap lekker (Fantastig toch) (Live)05/03/2016Tip 
Heartbroken12/03/2016Tip: 27 
That Girl Bad02/07/2016Tip: 32 
Molly12/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Than A Game02/07/2011625
Diversity04/05/20131617
GameTime05/07/20141311
Make Things Happen27/02/2016911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

~Robyn
Member
*
Blijft na al die jaren nog steeds een doorslagje van Justin Bieber. Erg typische nummers, weinig sporen van creativiteit of originaliteit. Eigenlijk geen enkele meerwaarde.

Patrick3
Member
******
Uitstekend album van een ontbolsterde Ian Thomas die klaar is voor een wereldwijde doorbraak-hij heeft een grote evolutie meegemaakt in zijn carrière
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.