Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Royal Blood - Royal Blood

Cover Royal Blood - Royal Blood
LP
Black Mammoth / Warner Bros. 2564627854
Cover Royal Blood - Royal Blood
CD
Black Mammoth / Warner Bros. 2564627858

Album

Jaar:2014
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/08/2014 (Positie 16)
Laatste week notering:21/05/2016 (Positie 77)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:91
Positie aller tijden:62 (13640 Punten)
Mid price:28/05/2016 / Piek: 5 / Weken: 37
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 21
de  Piek: 40 / Weken: 3
at  Piek: 24 / Weken: 4
fr  Piek: 48 / Weken: 18
nl  Piek: 13 / Weken: 27
be  Piek: 5 / Weken: 91 (V)
  Piek: 19 / Weken: 64 (W)
fi  Piek: 14 / Weken: 8
no  Piek: 14 / Weken: 1
dk  Piek: 18 / Weken: 2
it  Piek: 83 / Weken: 1
au  Piek: 3 / Weken: 12
nz  Piek: 6 / Weken: 21

Tracks

22/08/2014
CD Black Mammoth / Warner Bros. 2564627858 (Warner) / EAN 0825646278589
22/08/2014
LP Black Mammoth / Warner Bros. 2564627854 (Warner) / EAN 0825646278541
22/08/2014
CD Black Mammoth / Warner Bros. 2564624437 (Warner) / EAN 0825646244379
22/08/2014
Digital Black Mammoth / Warner Bros. 2564626659 (Warner) / EAN 0825646266593
Toon detailsAlles beluisteren
1.Out Of The Black
  4:02
2.Come On Over
  2:51
3.Figure It Out
  3:04
4.You Can Be So Cruel
  2:44
5.Blood Hands
  3:07
6.Little Monster
  3:33
7.Loose Change
  2:36
8.Careless
  3:21
9.Ten Tonne Skeleton
  3:07
10.Better Strangers
  4:12
   

Royal Blood   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Figure It Out20/09/2014463
Ten Tonne Skeleton10/01/2015Tip: 6 
Little Monster30/05/2015Tip: 3 
Lights Out22/04/2017Tip: 6 
I Only Lie When I Love You05/08/2017Tip: 8 
How Did We Get So Dark?28/10/2017Tip: 8 
Look Like You Know02/06/2018Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Royal Blood30/08/2014591
How Did We Get So Dark?24/06/2017243
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

gherkin
Member
******
Enorm sterk debuut.

fabio
Member
****
gut

steftrottmann182
Member
*****
Eines der besten Rock-Alben des Jahres. Tolles Debüt!

sbmqi90
Member
*****
Out Of The Black: *** ***
Come On Over: *** **
Figure It Out: *** **
You Can Be So Cruel: *** **
Blood Hands: *** *
Little Monster: *** **
Loose Change: *** *
Careless: *** *
Ten Tonne Skeleton: *** **
Better Strangers: *** **

Durchschnitt: 4,8

Das einzige richtige Rock-Album, das es in diesem Jahr geschafft hat, von mir gekauft werden. Diese zehn Tracks bilden in ihrer Gesamtheit einen kompakten, knackigen und furiosen Rock-Hörgenuss der überraschenden Oberklasse. Wüsste ich es nicht besser, hätte ich vermutet, dass diese Platte sicher schon mindestens das zehnte Album von Royal Blood ist - in Wahrheit handelt es sich um das Debüt. Das Duo versteht es, rockige Ohrwürmer zu zaubern, die auch nach vielen Hördurchgängen keine Abnützungserscheinungen zeigen. Besonders stark sind die ersten 4 Tracks, aber auch dahinter ist die Luft zu keiner Zeit raus. Stark!

Widmann1
Member
****
Starkes Debüt, insb. die letzten drei Titel haben es mir angetan.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.