Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Magnus - Where Neon Goes To Die

Cover Magnus - Where Neon Goes To Die
CD
Caroline / Bulbus 379 0544 (be)
LP
Caroline / Bulbus 379 1861 (be)

Album

Jaar:2014
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/09/2014 (Positie 1)
Laatste week notering:05/09/2015 (Positie 191)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:37
Positie aller tijden:1231 (3893 Punten)
Belgische albums:13/09/2014 / Piek: 1 / Weken: 24
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 7
be  Piek: 1 / Weken: 37 (V)
  Piek: 17 / Weken: 8 (W)

Tracks

01/09/2014
CD Caroline / Bulbus 379 0544 (UMG) [be] / EAN 0602537905447
01/09/2014
LP Caroline / Bulbus 379 1861 (UMG) [be] / EAN 0602537918614
01/09/2014
Digital Caroline / Bulbus 3790386 (UMG) / EAN 0602537903863
Toon detailsAlles beluisteren
1.Magnus & Tim Vanhamel - Puppy
  3:56
2.Magnus & Blaya - Last Bend
  3:46
3.Magnus & Mina Tindle - Trouble On A Par
  3:23
4.Future Postponed
  4:04
5.Catlike
  5:05
6.Magnus & Billie Kawende - Regulate
  3:31
7.Magnus & Selah Sue - Everybody Loves Repetition
  3:29
8.Magnus & David Eugene Edwards - Getting Ready
  4:30
9.Magnus & Thomas Smith - Singing Man
  3:56
10.Death Of Neon
  5:25
   

Magnus   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Summer's Here21/06/2003Tip: 3 
Jumpneedle15/11/2003Tip: 16 
Singing Man (Magnus & Thomas Smith)28/06/2014363
Puppy (Magnus & Tim Vanhamel)06/09/2014501
Slecht gaan (Magnus met De Jeugd Van Tegenwoordig)03/01/2015Tip: 19 
Catlike21/03/2015Tip: 59 
What It Is09/07/2016Tip: 46 
Look At Us Now18/11/2017Tip: 5 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Body Gave You Everything14/02/2004231
Where Neon Goes To Die13/09/2014137
Best Of23/12/2017936
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.