Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gabriel Rios - This Marauder's Midnight

Cover Gabriel Rios - This Marauder's Midnight
CD
Angelhead 88875016352 (be)
CD
Angelhead 88875016362 (be)

Album

Jaar:2014
Label:ANGELHEAD
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/09/2014 (Positie 1)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 159)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:65
Positie aller tijden:226 (9577 Punten)
Belgische albums:27/09/2014 / Piek: 1 / Weken: 65
Mid price:19/12/2015 / Piek: 15 / Weken: 13
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 1
be  Piek: 1 / Weken: 65 (V)
  Piek: 56 / Weken: 6 (W)

Tracks

15/09/2014
Deluxe Digipack - CD Angelhead 88875016352 (Sony) [be] / EAN 0888750163523
15/09/2014
Digital Angelhead 88644478107 (Sony) / EAN 0886444781077
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Gold
  4:13
2.Madstone
  4:10
3.Apprentice
  3:42
4.Police Sounds
  3:15
5.City Song
  3:10
6.Burning Son
  3:22
7.Song No. 7
  3:13
8.Work Song
  4:04
9.Young Gods
  2:55
10.Skip The Intro
  2:24
11.All Is Fair
  4:19
12.Swing Low
  3:27
CD 2:
Bonus Disc
1.Gold (Live at Het Depot, Leuven)
  4:01
2.Madstone (Live at Het Depot, Leuven)
  4:02
3.Apprentice (Live at Het Depot, Leuven)
  3:34
4.Police Sounds (Live at Het Depot, Leuven)
  3:13
5.City Song (Live at Het Depot, Leuven)
  3:06
6.Burning Son (Live at Het Depot, Leuven)
  3:22
7.Song No. 7 (Live at Het Depot, Leuven)
  3:11
8.Work Song (Live at Het Depot, Leuven)
  3:56
9.Young Gods (Live at Het Depot, Leuven)
  2:52
10.Skip The Intro (Live at Het Depot, Leuven)
  2:23
11.All Is Fair (Live at Het Depot, Leuven)
  4:17
12.Swing Low (Live at Het Depot, Leuven)
  3:29
13.World Of Sex (Live at Het Depot, Leuven)
  3:32
   
20/10/2014
CD Angelhead 88875016362 (Sony) [be] / EAN 0888750163622
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gold
  4:13
2.Madstone
  4:10
3.Apprentice
  3:42
4.Police Sounds
  3:15
5.City Song
  3:10
6.Burning Son
  3:22
7.Song No. 7
  3:13
8.Work Song
  4:04
9.Young Gods
  2:55
10.Skip The Intro
  2:24
11.All Is Fair
  4:19
12.Swing Low
  3:27
   
08/02/2019
LP Music On Vinyl MOVLPL 2140 / EAN 4251306105814
Toon detailsAlles beluisteren
   

Gabriel Rios   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unrock02/07/2005Tip: 4 
What's This? (Franti, Rios & Kowlier)30/12/200654
Angelhead / Porque te vas07/04/20071514
Baby Lone Star18/08/2007414
I'm Gonna Die Tonight17/11/2007Tip: 6 
Stay / Voodoo Chile08/03/2008Tip: 11 
Hallelujah (Natalia & Gabriel Rios)06/02/2010114
Dauphine06/11/20101611
Straight Song09/04/2011Tip: 25 
You Will Go Far04/06/2011Tip: 28 
Tidal Wave22/10/2011Tip: 33 
Gulliver05/11/2011Tip: 33 
El ratůn18/02/2012Tip: 33 
Gold02/11/2013424
Police Sounds25/01/2014Tip: 7 
Song No. 726/04/2014Tip: 8 
Skip The Intro09/08/2014Tip: 24 
Swing Low25/10/2014Tip: 12 
World Of Sex28/02/2015Tip: 53 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ghostboy31/01/20046118
En vivo26/11/20052726
Angelhead21/04/2007255
The Dangerous Return04/12/2010919
Two Compilations10/12/20117815
This Marauder's Midnight27/09/2014165
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

gherkin
Member
******
Elke maand een single en nu alles samen op het album. Geen idee of dit experiment zo geslaagd was (zeker omdat zowat het grootste deel van de singles onopgemerkt passeerde), maar de muziek is dat zeker wel.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.