Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Songs In The Attic

Cover Billy Joel - Songs In The Attic
LP
CBS 85 273
LP
CBS / Family Productions 32364 (nl)

Album

Jaar:1981
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 51 / Weken: 6
se  Piek: 38 / Weken: 3
no  Piek: 12 / Weken: 9
nz  Piek: 30 / Weken: 4

Tracks

10/09/1981
LP CBS 85 273 (CBS)
1981
LP CBS / Family Productions 32364 (CBS) [nl]
CD CBS CDCBS 85273 / EAN 5099708527327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Miami 2017 (Seen The Lights Go Out On Broadway) (Live)
  5:04
2.Summer, Highland Falls (Live)
  3:07
3.Streetlife Serenader (Live)
  5:17
4.Los Angelinos (Live)
  3:49
5.She's Got A Way [Live]
  3:00
6.Everybody Loves You Now (Live)
  3:07
7.Say Goodbye To Hollywood (Live)
  4:17
8.Captain Jack (Live)
  7:17
9.You're My Home (Live)
  3:06
10.The Ballad Of Billy The Kid (Live)
  5:27
11.I've Loved These Days (Live)
  4:34
   
03/11/1998
CD Columbia 491187 2 (Sony) / EAN 5099749118720
Toon detailsAlles beluisteren
   

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

remember
Member
****
Recht gut, die besten Songs (aus der ersten Dekade) sind das aber nicht.

nirvanamusic87
Member
****
Good live album.

3 weeks in the UK top 100.

UK#57.

5 weeks US top 10. US#8.

World Chart Year End (1981): #34.

3 million copies sold in the US.
Laatst gewijzigd: 12/01/2018 20:41

Widmann1
Member
******
Hervorragendes Zeitdokument
08/05/2008 20:21
Ųcki
Member
******
Hervorragendes Livealbum der Spitzenklasse, kam aber erst 1981 und nicht wie angegeben 1971 heraus. Da begann erst seine Karriere
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.