Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gavin James - Live At Whelans

Cover Gavin James - Live At Whelans
CD
Good Soldier / Believe 88875086982

Album

Jaar:2014
Label:BELIEVE
Distributeur:SONY
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/03/2015 (Positie 133)
Laatste week notering:24/10/2015 (Positie 159)
Piekpositie:70 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:3854 (1264 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 35 / Weken: 11
be  Piek: 70 / Weken: 16 (V)

Tracks

30/03/2015
CD Good Soldier / Believe 88875086982 (Sony) / EAN 0888750869821
Toon detailsAlles beluisteren
1.For You
  2:55
2.Nervous
  3:38
3.I Don't Know Why
  3:44
4.Coming Home
  4:31
5.Till The Sun Comes Up
  3:55
6.Hole In My Heart
  3:08
7.22
  3:01
8.Great Escape
  2:56
9.Ghost
  3:52
10.Say Hello
  3:34
11.Two Hearts
  4:48
12.The Book Of Love
  3:17
   
22/05/2015
LP Music On Vinyl MOVLP1433 / EAN 8718469539246
Toon detailsAlles beluisteren
   

Gavin James   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Book Of Love14/03/20151014
Bitter Pill05/09/2015Tip: 4 
2217/10/2015Tip: 53 
Nervous12/03/2016Tip 
Nervous (The Ooh Song) [Mark McCabe Remix]06/08/2016Tip: 4 
Have Yourself A Merry Little Christmas17/12/2016Tip: 21 
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)03/06/2017Tip 
Hearts On Fire18/11/2017Tip 
Always12/05/2018Tip: 25 
Glow15/12/2018461
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Whelans14/03/20157016
Bitter Pill19/03/2016335
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.