Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - Thin Walls

Cover Balthazar - Thin Walls
CD
Play It Again Sam PIASR780CD / 945.U780.022

Album

Jaar:2015
Label:PIAS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/04/2015 (Positie 2)
Laatste week notering:28/01/2017 (Positie 69)
Piekpositie:2 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:96
Positie aller tijden:43 (15140 Punten)
Belgische albums:04/04/2015 / Piek: 2 / Weken: 94
Mid price:04/02/2017 / Piek: 9 / Weken: 25
In de landen:
fr  Piek: 59 / Weken: 6
nl  Piek: 19 / Weken: 7
be  Piek: 2 / Weken: 96 (V)
  Piek: 23 / Weken: 66 (W)

Tracks

27/03/2015
CD Play It Again Sam PIASR780CD / 945.U780.022 (PIAS) / EAN 5414939917684
27/03/2015
LP Play It Again Sam PIASR780LP (PIAS) / EAN 5414939917691
27/03/2015
Digital Play It Again Sam 5414939917707 (PIAS) [be] / EAN 5414939917707
Toon detailsAlles beluisteren
1.Decency
  4:00
2.Then What
  4:09
3.Nightclub
  2:57
4.Bunker
  4:51
5.Wait Any Longer
  3:22
6.Dirty Love
  3:43
7.Last Call
  5:23
8.I Looked For You
  3:29
9.So Easy
  2:50
10.True Love
  5:25
   

Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101371
Rats20/10/2012165
Thin Walls04/04/2015296
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.