Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ghost Rockers - Ghost Rockers

Cover Ghost Rockers - Ghost Rockers
CD
Studio 100 LIAUGR000010 / 14-00833 (be)

Album

Jaar:2015
Label:STUDIO 100
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/02/2015 (Positie 4)
Laatste week notering:05/08/2017 (Positie 181)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:120
Positie aller tijden:47 (15065 Punten)
Belgische albums:07/02/2015 / Piek: 1 / Weken: 105
Mid price:04/11/2017 / Piek: 48 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 120 (V)
  Piek: 178 / Weken: 1 (W)

Tracks

30/01/2015
CD Studio 100 LIAUGR000010 / 14-00833 (PIAS) [be] / EAN 5414939806223
30/01/2015
Digital Studio 100 541493991968 (PIAS) / EAN 5414939919688
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ghost Rockers
  3:16
2.Help mij
  2:48
3.Graffiti
  3:03
4.Sabotage
  3:23
5.Kom als de nacht valt
  3:48
6.Alles is stil
  3:09
7.Jij was m'n vriend
  2:22
8.Wat vliegt de tijd
  2:59
9.Belle
  3:16
10.Billy
  2:52
   

Ghost Rockers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ghost Rockers31/01/2015Tip: 6 
Billy25/07/2015Tip: 68 
Alles is stil10/10/2015Tip: 56 
De beat12/12/2015Tip: 64 
De film van ons leven16/07/2016Tip 
Alles14/01/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ghost Rockers07/02/20151120
De beat13/02/2016465
Voor altijd?28/01/2017229
De finale09/12/2017823
De favoriete hits - Gekozen door fans30/06/20182616
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

M200
Member
******
Na het succes van Spring slaagt Studio 100 er opnieuw in een kindergroep te lanceren met bijhorende tv-reeks.
Het concept blijft hetzelfde: vlot meezingbare nummers, deze keer in een rock versie!
Inmiddels behaalde het debuutalbum een gouden plaat!
Laatst gewijzigd: 08/07/2015 19:43

Patrick3
Member
******
Ghost Rockers doen het schitterend: meteen op 4 in de album top 200- proficiat
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.