Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sufjan Stevens - Carrie & Lowell

Cover Sufjan Stevens - Carrie & Lowell
Cover
Cover Sufjan Stevens - Carrie & Lowell
CD
Asthmatic Kitty AKRCD99

Album

Jaar:2015
Label:ASTHMATIC KITTY
Distributeur:KONKURRENT
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/04/2015 (Positie 67)
Laatste week notering:07/11/2015 (Positie 152)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:32
Positie aller tijden:1310 (3664 Punten)
Mid price:26/12/2015 / Piek: 29 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 29 / Weken: 3
de  Piek: 51 / Weken: 3
at  Piek: 68 / Weken: 1
fr  Piek: 50 / Weken: 5
nl  Piek: 6 / Weken: 15
be  Piek: 10 / Weken: 32 (V)
  Piek: 33 / Weken: 10 (W)
se  Piek: 27 / Weken: 4
fi  Piek: 38 / Weken: 1
no  Piek: 9 / Weken: 5
es  Piek: 30 / Weken: 4
pt  Piek: 18 / Weken: 2
au  Piek: 11 / Weken: 6
nz  Piek: 27 / Weken: 1

Tracks

27/03/2015
CD Asthmatic Kitty AKRCD99 / EAN 0656605609928
Toon detailsAlles beluisteren
1.Death With Dignity
  3:59
2.Should Have Known Better
  5:07
3.All Of Me Wants All Of You
  3:41
4.Drawn To The Blood
  3:18
5.Eugene
  2:26
6.Fourth Of July
  4:39
7.The Only Thing
  4:44
8.Carrie & Lowell
  3:14
9.John My Beloved
  5:04
10.No Shade In The Shadow Of The Cross
  2:40
11.Blue Bucket Of Gold
  4:44
   
27/03/2015
LP Asthmatic Kitty AKRLPC199 / EAN 0656605609959
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/03/2015
LP Asthmatic Kitty AKRLP99 / EAN 0656605609911
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sufjan Stevens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mystery Of Love13/01/2018Tip 
Tonya Harding20/01/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Avalanche22/07/2006683
Songs For Christmas09/12/20061001
The Age Of Adz23/10/2010253
Carrie & Lowell04/04/20151032
Planetarium (Sufjan Stevens - Nico Muhly - Bryce Dessner - James McAlister)17/06/2017893
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Dino-Canarias
Member
****
Ja, wesentlich leichter verdaulich als der Vorgänger
("The Age Of Adz"), sein neuestes Werk. Aber für eine 5 ist
mir das alles dann fast schon ein bisschen zu nett und ruhig....

4 ++

Widmann1
Member
****
Ein sehr ruhiges, zurückhaltendes Album. Mal was anderes.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.