Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stan Van Samang - Liefde voor publiek

Cover Stan Van Samang - Liefde voor publiek
CD CD+DVD Lotto Arena 2015
Live Entertainment / Mostiko 22 25019-9 (be)
Cover Stan Van Samang - Liefde voor publiek
Cover
Cover Stan Van Samang - Liefde voor publiek
CD
Live Entertainment / Mostiko 22 25019-2 (be)

Album

Jaar:2015
Label:LIVE ENTERTAINMENT
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/05/2015 (Positie 8)
Laatste week notering:18/06/2016 (Positie 30)
Piekpositie:1 (18 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:60
Positie aller tijden:132 (11576 Punten)
Belgische albums:02/05/2015 / Piek: 1 / Weken: 60
Mid price:25/06/2016 / Piek: 1 / Weken: 78
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 60 (V)
  Piek: 116 / Weken: 9 (W)

Tracks

27/04/2015
CD Live Entertainment / Mostiko 22 25019-2 (CNR) [be] / EAN 8714221076912
27/04/2015
Digital Live Entertainment / Mostiko 22 25019 0 (CNR) [be] / EAN 8714221077063
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goeiemorgend, goeiendag (Live)
  3:45
2.Hard Times (Live)
  5:01
3.Een ster (Live)
  3:47
4.This Time (Live Lotto Arena)
  4:05
5.Poison (Live Lotto Arena)
  3:52
6.Some Of Us (Live Lotto Arena)
  4:25
7.Scars (Live Lotto Arena)
  4:37
8.Regi & Stan Van Samang - Hang On (Live Vlaanderen Muziekland)
  4:00
9.Chasing Cars (Simply Live)
  4:57
10.Welcome Home (Simply Live)
  3:28
11.When Doves Cry (Simply Live)
  4:21
12.De eerste sneeuw (Simply Live)
  5:11
13.One For The Road (Simply Live)
  4:07
14.Junebug (Live Q-Beach House)
  3:38
15.Second Hand Life (Live Q-Beach House)
  3:31
16.King In My Head (Live Q-Beach House)
  4:12
Bonustrack
17.A Simple Life
  3:31
   
27/11/2015
CD+DVD Lotto Arena 2015 - CD Live Entertainment / Mostiko 22 25019-9 (CNR) [be] / EAN 8714221077414
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goeiemorgend, goeiendag (Live)
  3:45
2.Hard Times (Live)
  5:01
3.Een ster (Live)
  3:47
4.This Time (Live Lotto Arena)
  4:05
5.Poison (Live Lotto Arena)
  3:52
6.Some Of Us (Live Lotto Arena)
  4:25
7.Scars (Live Lotto Arena)
  4:37
8.Regi & Stan Van Samang - Hang On (Live Vlaanderen Muziekland)
  4:00
9.Chasing Cars (Simply Live)
  4:57
10.Welcome Home (Simply Live)
  3:28
11.When Doves Cry (Simply Live)
  4:21
12.De eerste sneeuw (Simply Live)
  5:11
13.One For The Road (Simply Live)
  4:07
14.Junebug (Live Q-Beach House)
  3:38
15.Second Hand Life (Live Q-Beach House)
  3:31
16.King In My Head (Live Q-Beach House)
  4:12
Bonus Tracks
17.A Simple Life
  3:32
18.Stan Van Samang feat. Lisa - Fix You
  4:20
19.Lucky Me
  3:41
DVD:
Lotto Arena 2015
1. Scars
2. Junebug
3. Poison
4. Summerbreeze
5. Lucky Me
6. One For The Road
7. Hang On
8. Welcome Home
9. Is It Over You
10. Chasing Cars
11. When Doves Cry
12. A Simple Life
13. I Didn't Know
14. Scars
15. Goeiemorgend, goeiendag
16. Een ster
Bonus Clips
17. Goeiemorgend, goeiendag [uit 'Liefde voor muziek']
18. Een ster [uit 'Liefde voor muziek']
   

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
A Simple Life27/12/2014922
Goeiemorgend, goeiendag (Live)11/04/2015122
Hard Times (Live)18/04/2015126
Alive (Live)25/04/2015342
I Am (Live)02/05/2015263
Een ster (Live)09/05/2015139
No Surrender (Live)16/05/2015102
Summerbreeze04/07/20151611
Lucky Me14/11/2015Tip: 14 
Fix You (Stan Van Samang feat. Lisa)14/11/201547
Candy08/10/20161615
Little Moon Rises (Stan Van Samang feat. Sarah Bettens)28/01/2017276
The Load29/04/2017491
Rush22/07/2017Tip: 14 
Hemel voor ons twee28/10/20173110
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
Liefde voor publiek02/05/2015160
Stan Van Samang12/11/2016147
1002/12/2017332
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Freger65
Member
**
Album dat mij erg tegenviel, heb zelfs spijt dat ik de cd kocht.
Het is een live plaat, wist ik vooraf, maar zoveel storende geluiden, van publiek nooit eerder meegemaakt op andere live albums.
Net of het album vlug vlug is samengesteld om zo snel mogelijk te verkopen na het onverwachte succes van vtm programma 'Liefde voor muziek'. Dit wil niet zeggen dat ik Stan van Samang geen goede zanger vind, enkel de afwerking van platenfirma laat te wensen over, opbrengst primeert duidelijk boven de geluidskwaliteit!

doe
Member
****
Goed

Patrick3
Member
******
Schitterend album van Stan-een man met liefde voor muziek en liefde voor zijn publiek
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.