Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Heligoland + 100th Window

Cover Massive Attack - Heligoland + 100th Window
CD 2CD Originals
EMI 0849032

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

09/09/2011
2CD Originals - CD EMI 0849032 (EMI) / EAN 5099908490322
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
Heligoland
1.Pray For Rain
  6:44
2.Babel
  5:19
3.Splitting The Atom
  5:16
4.Girl I Love You
  5:26
5.Psyche (Flash Treatment)
  3:24
6.Flat Of The Blade
  5:30
7.Massive Attack feat. Hope Sandoval - Paradise Circus
  4:57
8.Rush Minute
  4:50
9.Saturday Come Slow
  3:43
10.Atlas Air
  7:48
CD 2:
100th Window
1.Future Proof
  5:37
2.What Your Soul Sings
  6:37
3.Everywhen
  7:37
4.Special Cases
  5:09
5.Butterfly Caught
  7:33
6.A Prayer For England
  5:44
7.Small Time Shot Away
  7:57
8.Name Taken
  7:47
9.Antistar
  8:17
   

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.