Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tame Impala - Currents

Cover Tame Impala - Currents
Digital
Caroline / Fiction 4730681
Cover Tame Impala - Currents
CD
Caroline / Fiction 4730676
Cover Tame Impala - Currents
LP
Caroline / Fiction 4730677
Cover Tame Impala - Currents
LP
Interscope 602557143591

Album

Jaar:2015
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/07/2015 (Positie 9)
Laatste week notering:07/09/2019 (Positie 191)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:91
Positie aller tijden:80 (13749 Punten)
Mid price:03/06/2017 / Piek: 35 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 7
de  Piek: 25 / Weken: 2
at  Piek: 30 / Weken: 1
fr  Piek: 16 / Weken: 13
nl  Piek: 1 / Weken: 65
be  Piek: 9 / Weken: 91 (V)
  Piek: 14 / Weken: 72 (W)
se  Piek: 34 / Weken: 2
no  Piek: 11 / Weken: 6
dk  Piek: 28 / Weken: 1
it  Piek: 31 / Weken: 3
es  Piek: 8 / Weken: 10
pt  Piek: 4 / Weken: 13
au  Piek: 1 / Weken: 38
nz  Piek: 7 / Weken: 8

Tracks

17/07/2015
CD Caroline / Fiction 4730676 (UMG) / EAN 0602547306760
17/07/2015
LP Caroline / Fiction 4730677 (UMG) / EAN 0602547306777
17/07/2015
Digital Caroline / Fiction 4730681 (UMG) / EAN 0602547306814
11/03/2016
CD Caroline / Fiction 4778247 (UMG) / EAN 0602547782472
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let It Happen
  7:46
2.Nangs
  1:48
3.The Moment
  4:15
4.Yes I'm Changing
  4:30
5.Eventually
  5:19
6.Gossip
  0:55
7.The Less I Know The Better
  3:38
8.Past Life
  3:47
9.Disciples
  1:48
10.'Cause I'm A Man
  4:02
11.Reality In Motion
  4:12
12.Love/Paranoia
  3:06
13.New Person, Same Old Mistakes
  6:02
   
17/11/2017
Collectors Edition - LP Interscope 602557143591 / EAN 0602557143591
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
5 LP's
   

Tame Impala   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitude Is Bliss09/10/2010Tip: 13 
Feels Like We Only Go Backwards29/12/2012Tip: 67 
The Less I Know The Better19/09/20152314
Let It Happen16/01/20161915
The Moment11/06/2016Tip: 3 
List Of People (To Try And Forget About)17/02/2018Tip 
Only You (Theophilus London feat. Tame Impala)17/11/2018Tip 
Whiplash (Theophilus London feat. Tame Impala)16/02/2019Tip 
Patience30/03/2019Tip: 3 
Borderline20/04/2019Tip 
It Might Be Time02/11/2019Tip: 7 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Innerspeaker25/09/2010735
Lonerism13/10/20123820
Currents25/07/2015991
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

alleyt1989
Member
*****
I'm certainly not a Tame Impala aficionado, but I do dig there sound in general. I only really paid attention though with this album, and I came to enjoy all of the 'singles' that came off here, particularly The Less I Know The Better and Eventually. Listening to the album I can see why they are popular. There is not much music that sounds like this and that does well, and I found this a very enjoyable listen all up. I might have liked it more without the weird filler interlude tracks but otherwise, a really solid effort. 4.5/6.

Rootje
Member
*****
Sindskort bekend met de band, maar wat is dit een goed stukje muziek. Op #1 beland in nederland en thuisland Australië.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.