Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Vince Staples - Summertime '06

Cover Vince Staples - Summertime '06
CD
Def Jam 0602547373380

Album

Jaar:2015
Label:DEF JAM
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/07/2015 (Positie 180)
Laatste week notering:11/07/2015 (Positie 180)
Piekpositie:180 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:10789 (21 Punten)
In de landen:
be  Piek: 180 / Weken: 1 (V)

Tracks

06/07/2015
CD Def Jam 0602547373380 (UMG) / EAN 0602547373380
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Ramona Park Legend (Pt. 1)
  0:36
2.Lift Me Up
  4:32
3.Norf Norf
  3:03
4.Vince Staples feat. Daley - Birds & Bees
  2:42
5.Loca
  2:41
6.Vince Staples feat. Jhenť Aiko & DJ Dahi - Lemme Know
  3:42
7.Vince Staples feat. Joey Fatts & Kilo Kish - Dopeman
  1:53
8.Vince Staples feat. Snoh Aalegra - Jump Off The Roof
  3:44
9.SeŮorita
  3:08
10.Summertime
  4:19
CD 2:
1.Ramona Park Legend (Pt. 2)
  1:27
2.3230
  2:52
3.Vince Staples feat. Kilo Kish - Surf
  2:31
4.Vince Staples feat. Haneef Talib aka GeNNo & eeeeeeee - Might Be Wrong
  3:59
5.Vince Staples feat. Desi Mo - Get Paid
  3:12
6.Street Punks
  3:06
7.Vince Staples feat. A$ton Matthews - Hang N' Bang
  2:06
8.C.N.B.
  4:13
9.Like It Is
  4:36
10.'06
  0:47
   

Vince Staples   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Fish01/07/2017Tip: 11 
&burn (Billie Eilish feat. Vince Staples)03/03/2018Tip 
Opps (Vince Staples & Yugen Blakrok)17/03/2018Tip 
Relay17/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Summertime '0611/07/20151801
Big Fish Theory01/07/2017917
FM!10/11/20181291
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.