Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Angie Stone - Mahogany Soul

Cover Angie Stone - Mahogany Soul
Cover

Album

Label:J
Distributeur:BMG
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/2002 (Positie 39)
Laatste week notering:14/09/2002 (Positie 40)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2587 (2073 Punten)
Alternatieve albums:09/03/2002 / Piek: 6 / Weken: 26
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 32
be  Piek: 15 / Weken: 12 (V)
se  Piek: 23 / Weken: 26
fi  Piek: 5 / Weken: 9


Angie Stone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Story13/05/2000Tip: 18 
Brotha Part II (Angie Stone feat. Alicia Keys & Eve)02/03/2002Tip: 5 
Wish I Didn't Miss You29/06/20021913
Signed, Sealed, Delivered I'm Yours (Blue feat. Stevie Wonder & Angie Stone)03/01/2004387
I Wanna Thank Ya (Angie Stone feat. Snoop Dogg)10/07/2004Tip: 5 
I Wasn't Kidding28/01/2006Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mahogany Soul29/06/20021512
Stone Love17/07/20041810
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)
06/02/2006 13:25
LarkCGN
Member
****
Eine sehr gute Sängerin. Das Album ist eine 4+. Neben dem überragenden "Wish I Didn't Miss You" gibt es drei sehr schöne Titel. Auch das Cover-Artwork ist schön. Allerdings gibt es dann zuviel Füllmaterial oder solide Songs, die nicht hängen bleiben. Viel zu lang ist die CD auch - wie so oft im R&B-Bereich. Die lutschen alles immer so aus.
Laatst gewijzigd: 06/02/2006 13:32
11/07/2005 19:07
urban-style
Member
******
just unique...

Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.