Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Beach House - Depression Cherry

Cover Beach House - Depression Cherry
CD
Bella Union BELLA500CD
Cover Beach House - Depression Cherry
CD
Bella Union BELLA500CD

Album

Jaar:2015
Label:BELLA UNION
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/09/2015 (Positie 13)
Laatste week notering:09/01/2016 (Positie 183)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3602 (1399 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 58 / Weken: 2
de  Piek: 81 / Weken: 1
fr  Piek: 30 / Weken: 5
nl  Piek: 16 / Weken: 3
be  Piek: 13 / Weken: 12 (V)
  Piek: 35 / Weken: 9 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 1
dk  Piek: 20 / Weken: 1
es  Piek: 37 / Weken: 6
pt  Piek: 12 / Weken: 3
au  Piek: 34 / Weken: 1

Tracks

28/08/2015
CD Bella Union BELLA500CD (PIAS) / EAN 5414939925313
Toon detailsAlles beluisteren
1.Levitation
  5:54
2.Sparks
  5:21
3.Space Song
  5:20
4.Beyond Love
  4:25
5.10:37
  3:49
6.PPP
  6:08
7.Wildflower
  3:39
8.Bluebird
  3:55
9.Days Of Candy
  6:16
   
28/08/2015
LP Bella Union BELLA500V (PIAS) / EAN 5414939925320
Toon detailsAlles beluisteren
   

Beach House   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Myth14/04/2012Tip: 56 
Lazuli19/05/2012Tip: 74 
Wild03/11/2012Tip: 52 
Lemon Glow24/02/2018Tip 
Dark Spring28/04/2018Tip 
Black Car09/06/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Teen Dream06/02/2010365
Bloom19/05/20121022
Depression Cherry05/09/20151312
Thank Your Lucky Stars24/10/2015435
B-Sides And Rarities15/07/20171591
719/05/20181011
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.