Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bring Me The Horizon - That's The Spirit

Cover Bring Me The Horizon - That's The Spirit
Cover
Cover Bring Me The Horizon - That's The Spirit
CD
RCA 88875130912
Cover Bring Me The Horizon - That's The Spirit
Cover

Album

Jaar:2015
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2015 (Positie 5)
Laatste week notering:01/12/2018 (Positie 154)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:97
Positie aller tijden:298 (8438 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 4
de  Piek: 6 / Weken: 5
at  Piek: 4 / Weken: 7
fr  Piek: 30 / Weken: 3
nl  Piek: 5 / Weken: 14
be  Piek: 5 / Weken: 97 (V)
  Piek: 21 / Weken: 10 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 12
fi  Piek: 9 / Weken: 10
no  Piek: 8 / Weken: 5
dk  Piek: 31 / Weken: 1
it  Piek: 17 / Weken: 3
es  Piek: 10 / Weken: 10
pt  Piek: 18 / Weken: 3
au  Piek: 1 / Weken: 21
nz  Piek: 2 / Weken: 3

Tracks

11/09/2015
Ltd. Digipack - CD RCA 88875130912 (Sony) / EAN 0888751309128
11/09/2015
Jewel Case - CD RCA 88875136072 (Sony) / EAN 0888751360723
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doomed
  4:34
2.Happy Song
  3:59
3.Throne
  3:11
4.True Friends
  3:52
5.Follow You
  3:51
6.What You Need
  4:12
7.Avalanche
  4:22
8.Run
  3:42
9.Drown
  3:42
10.Blasphemy
  4:35
11.Oh No
  5:01
   
11/09/2015
Limited Edition Boxset - CD RCA 88875136062 (Sony) / EAN 0888751360624
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doomed
  4:34
2.Happy Song
  3:59
3.Throne
  3:11
4.True Friends
  3:52
5.Follow You
  3:51
6.What You Need
  4:12
7.Avalanche
  4:22
8.Run
  3:42
9.Drown
  3:42
10.Blasphemy
  4:35
11.Oh No
  5:01
Extras:
includes CD, beanie, sticker & stencil
   
11/09/2015
LP RCA 88875130901 (Sony) / EAN 0888751309012
Toon detailsAlles beluisteren
   

Bring Me The Horizon   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drown20/12/2014Tip: 30 
Throne15/08/2015Tip: 29 
True Friends05/12/2015Tip: 74 
Follow You26/03/2016Tip: 32 
What You Need26/03/2016Tip 
Avalanche16/07/2016Tip 
Oh No07/01/2017431
Mantra01/09/2018Tip: 7 
Wonderful Life (Bring Me The Horizon feat. Dani Filth)08/12/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sempiternal06/04/20131495
That's The Spirit19/09/2015597
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Wahrheitpur
Member
****
Buono - nur der Happy Song könnte etwas happier tönen ;-)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.