Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kurt Vile - B'lieve I'm Goin Down...

Cover Kurt Vile - B'lieve I'm Goin Down...
LP
Matador OLE10951

Album

Jaar:2015
Label:MATADOR
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/10/2015 (Positie 18)
Laatste week notering:23/07/2016 (Positie 166)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1602 (3165 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 45 / Weken: 1
de  Piek: 86 / Weken: 1
fr  Piek: 99 / Weken: 3
nl  Piek: 15 / Weken: 5
be  Piek: 8 / Weken: 28 (V)
  Piek: 44 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 26 / Weken: 1
no  Piek: 18 / Weken: 1
pt  Piek: 24 / Weken: 1
au  Piek: 27 / Weken: 1
nz  Piek: 26 / Weken: 1

Tracks

25/09/2015
CD Matador OLE-1033-2 / EAN 0744861103325
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pretty Pimpin
  4:58
2.I'm An Outlaw
  4:21
3.Dust Bunnies
  4:38
4.That's Life, Tho (Almost Hate To Say)
  6:27
5.Wheelhouse
  6:14
6.Life Like This
  4:05
7.All In A Daze Work
  4:59
8.Lost My Head There
  6:55
9.Stand Inside
  5:12
10.Bad Omens
  2:51
11.Kidding Around
  4:27
12.Wild Imagination
  5:50
   
25/09/2015
LP Matador OLE10951 / EAN 0744861109518
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/09/2015
LP Matador OLE10331 / EAN 0744861103318
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kurt Vile   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pretty Pimpin05/09/2015Tip: 45 
Let Me Get There (Hope Sandoval & The Warm Inventions feat. Kurt Vile)15/10/2016Tip: 47 
Over Everything (Courtney Barnett & Kurt Vile)09/09/2017Tip 
Continental Breakfast (Courtney Barnett & Kurt Vile)21/10/2017Tip: 47 
Loading Zones01/09/2018Tip: 28 
One Trick Ponies20/10/2018Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wakin On A Pretty Daze13/04/20132335
B'lieve I'm Goin Down...03/10/2015828
Lotta Sea Lice (Courtney Barnett & Kurt Vile)21/10/20172615
Bottle It In20/10/2018109
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Wahrheitpur
Member
******
Toller Singer, Songwriter und Erzähler, könnte stundenlang zu hören. Album hat Suchtfaktor nach dem 3ten oder 4ten mal hören.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.