Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hollywood Vampires - Hollywood Vampires

Cover Hollywood Vampires - Hollywood Vampires
CD
John Varvatos / Republic 06025 4741391

Album

Jaar:2015
Label:REPUBLIC
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2015 (Positie 76)
Laatste week notering:21/11/2015 (Positie 196)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6735 (375 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 2
de  Piek: 59 / Weken: 1
at  Piek: 48 / Weken: 2
fr  Piek: 54 / Weken: 2
nl  Piek: 47 / Weken: 1
be  Piek: 76 / Weken: 7 (V)
  Piek: 34 / Weken: 7 (W)
it  Piek: 89 / Weken: 1
es  Piek: 57 / Weken: 1
au  Piek: 34 / Weken: 2

Tracks

11/09/2015
CD John Varvatos / Republic 06025 4741391 (UMG) / EAN 0602547413918
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Last Vampire
  1:35
2.Raise The Dead
  3:31
3.My Generation
  2:47
4.Whole Lotta Love
  4:13
5.I Got A Line On You
  2:48
6.Five To One / Break On Through (To The Other Side)
  4:17
7.One / Jump Into The Fire
  5:07
8.Come And Get It
  2:59
9.Jeepster
  2:43
10.Cold Turkey
  3:07
11.Manic Depression
  2:43
12.Itchycoo Park
  2:55
13.School's Out / Another Brick In The Wall Part 2
  5:14
14.My Dead Drunk Friends
  4:30
   
16/10/2015
LP John Varvatos / Republic 060254748392 (UMG) / EAN 0602547483928
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
 

Joe Perry   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
 

Johnny Depp   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Wahrheitpur
Member
**
braucht man sich nicht unbedingt anzutun
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.