Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Beirut - No No No

Cover Beirut - No No No
Cover
Cover Beirut - No No No
CD
4AD CAD 3525CD

Album

Jaar:2015
Label:4AD
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2015 (Positie 8)
Laatste week notering:09/07/2016 (Positie 133)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:2666 (2008 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 38 / Weken: 2
de  Piek: 38 / Weken: 1
at  Piek: 12 / Weken: 3
fr  Piek: 24 / Weken: 8
nl  Piek: 13 / Weken: 3
be  Piek: 8 / Weken: 23 (V)
  Piek: 17 / Weken: 9 (W)
es  Piek: 59 / Weken: 1
pt  Piek: 16 / Weken: 3
nz  Piek: 39 / Weken: 1

Tracks

11/09/2015
CD 4AD CAD 3525CD / EAN 0652637352528
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gibraltar
  3:41
2.No No No
  2:50
3.At Once
  2:06
4.August Holland
  3:30
5.As Needed
  3:18
6.Perth
  3:37
7.Pacheco
  3:08
8.Fener
  3:28
9.So Allowed
  3:39
   
11/09/2015
LP 4AD CAD3525 / EAN 0652637352511
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/09/2015
LP 4AD CADD3525 / EAN 0652637352580
Toon detailsAlles beluisteren
   

Beirut   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nantes29/12/2007614
A Sunday Smile29/03/2008Tip: 12 
East Harlem02/07/2011Tip: 28 
Santa Fe17/09/2011Tip: 2 
No No No20/06/2015Tip: 33 
Gibraltar29/08/2015Tip: 35 
Gallipoli27/10/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gulag Orkestar27/01/20074922
The Flying Club Cup20/10/2007354
March Of The Zapotec And Realpeople Holland21/02/2009118
The Rip Tide13/08/2011722
No No No19/09/2015823
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.