Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - Star Wars

Cover Wilco - Star Wars
Digital
dBpm -
Cover Wilco - Star Wars
CD
Epitaph 7438-2

Album

Jaar:2015
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/08/2015 (Positie 46)
Laatste week notering:16/01/2016 (Positie 196)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:4845 (852 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 52 / Weken: 1
de  Piek: 83 / Weken: 1
nl  Piek: 14 / Weken: 4
be  Piek: 46 / Weken: 11 (V)
  Piek: 80 / Weken: 2 (W)
es  Piek: 65 / Weken: 2
nz  Piek: 30 / Weken: 2

Tracks

16/07/2015
Digital dBpm -
21/08/2015
CD Epitaph 7438-2 / EAN 8714092743821
Toon detailsAlles beluisteren
1.EKG
  1:15
2.More...
  2:44
3.Random Name Generator
  3:49
4.The Joke Explained
  2:33
5.You Satellite
  5:16
6.Taste The Ceiling
  3:15
7.Pickled Ginger
  2:29
8.Where Do I Begin
  2:54
9.Cold Slope
  3:11
10.King Of You
  2:41
11.Magnetized
  3:40
   
30/10/2015
LP Epitaph EPIT 7438-1 / EAN 8714092743814
Toon detailsAlles beluisteren
   

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.