Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - The Ultimate Collection

Cover Billy Joel - The Ultimate Collection
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 58 / Weken: 8
nl  Piek: 36 / Weken: 7
se  Piek: 3 / Weken: 13
no  Piek: 3 / Weken: 7
dk  Piek: 2 / Weken: 9
au  Piek: 12 / Weken: 12
nz  Piek: 2 / Weken: 30


Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

nirvanamusic87
Member
*****
Great album full of timeless classic songs.

7th UK top ten album.

28 weeks in the UK top 100.

8 weeks UK top 10. UK#4.
Scotland#3.
11 weeks Irish top 10. Ireland#1 (3 weeks).
Iceland#9.
France#12.
Portugal#20.

391,830 copies sold in the UK.

Year end (UK): #36 (01).
Laatst gewijzigd: 04/02/2018 18:56

DaJoe
Member
****
"only the good die young" ?? wurde anscheinend vergessen, sehr schade. dafür gibts einen stern abzug.
wird doch nichts mit dem damaligen problem des songinhalts zu tun haben.
oder vielleicht wäre es ein widerspruch zu sagen, dass nur die guten jung sterben, wenn billy joel doch auch nicht mehr der jüngste ist, und sich dieser "gruppe" mit sicherheit zurechnen darf.
Laatst gewijzigd: 02/02/2010 15:31

Topbart
Member
*****
Heerlijke verzamelcd met ALLE hits!!!!!!
20/04/2007 15:08
Oski.ch
Member
****
Der Tasten-Taliban hat wieder zugeschlagen...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.