Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

5 Seconds Of Summer - Sounds Good Feels Good

Cover 5 Seconds Of Summer - Sounds Good Feels Good
CD
Capitol 4753104

Album

Jaar:2015
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/10/2015 (Positie 2)
Laatste week notering:06/08/2016 (Positie 189)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:32
Positie aller tijden:1583 (3188 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 4
de  Piek: 3 / Weken: 4
at  Piek: 1 / Weken: 4
fr  Piek: 12 / Weken: 4
nl  Piek: 1 / Weken: 26
be  Piek: 2 / Weken: 32 (V)
  Piek: 8 / Weken: 13 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 4
fi  Piek: 7 / Weken: 5
no  Piek: 1 / Weken: 2
dk  Piek: 3 / Weken: 2
it  Piek: 1 / Weken: 12
es  Piek: 2 / Weken: 19
pt  Piek: 2 / Weken: 5
au  Piek: 1 / Weken: 11
nz  Piek: 2 / Weken: 7

Tracks

23/10/2015
CD Capitol 4753104 (UMG) / EAN 0602547531049
Toon detailsAlles beluisteren
1.Money
  2:54
2.She's Kinda Hot
  3:36
3.Hey Everybody!
  3:16
4.Permanent Vacation
  3:25
5.Jet Black Heart
  3:41
6.Catch Fire
  3:27
7.Waste The Night
  4:26
8.Vapor
  2:59
9.Castaway
  3:34
10.Fly Away
  3:32
11.Invisible
  3:32
12.Airplanes
  3:38
13.San Francisco
  4:19
14.Outer Space / Carry On
  6:39
   
23/10/2015
Ltd. Deluxe Edition - CD Capitol 4753106 (UMG) / EAN 0602547531063
Toon detailsAlles beluisteren
1.Money
  2:54
2.She's Kinda Hot
  3:36
3.Hey Everybody!
  3:17
4.Permanent Vacation
  3:19
5.Jet Black Heart
  3:41
6.Catch Fire
  3:27
7.Safety Pin
  3:29
8.Waste The Night
  4:26
9.Vapor
  2:59
10.Castaway
  3:34
11.The Girl Who Cried Wolf
  4:22
12.Broken Home
  3:40
13.Fly Away
  3:32
14.Invisible
  3:32
15.Airplanes
  3:38
16.San Francisco
  4:19
17.Outer Space / Carry On
  6:39
   

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/2014205
Good Girls24/05/2014402
Don't Stop21/06/2014161
Kiss Me Kiss Me05/07/2014291
Everything I Didn't Say05/07/2014311
Amnesia05/07/2014212
What I Like About You07/02/2015Tip: 76 
She's Kinda Hot25/07/2015461
Hey Everybody!24/10/2015Tip: 12 
Jet Black Heart27/02/2016Tip 
Girls Talk Boys23/07/2016Tip: 34 
Want You Back03/03/2018Tip: 4 
Youngblood16/06/20181122
Valentine29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer12/07/2014134
LiveSOS27/12/2014419
Sounds Good Feels Good31/10/2015232
Youngblood23/06/2018316
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

nirvanamusic87
Member
***
I like Jet Black Heart but the rest isn't amazing on here.

15 weeks in the UK top 100. 42,459 copies sold while #1.

UK#1 (1 week).
Ireland#1 (1 week).
1 week German top 10. Germany#3.

Taiwan#6.

2 weeks top 10. World Chart#2.

100,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 15/03/2017 15:55

monsternon
Member
*****
Lekker album!
De verandering van boyband naar punk is netjes
Maar ze moeten nog wel oefenen
Maar ze kunnen het!

fabio
Member
****
gut

Wahrheitpur
Member
**
Ist halt so wie bei vielen Tennie-Boybands. Die Stimmen sind kindlich und schwach und tun gar nicht gut tönen. Die jungen Meitlis tun sicher kaufen die CD aber für eine gestandene Musikkenner wie mich ist das nichts. Ich tu lieber Helene Fischer mir anhören tun oder auch Andrea Berg, wo ich auch gut finden tu.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.