Login
België (Vlaanderen)

Zaz - Sur la route

Cover Zaz - Sur la route
Cover
Cover Zaz - Sur la route
CD
Play On 2564697750

Album

Jaar:2015
Label:PLAY ON
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/11/2015 (Positie 36)
Laatste week notering:07/05/2016 (Positie 198)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:2557 (2164 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 23
fr  Piek: 4 / Weken: 50
be  Piek: 36 / Weken: 23 (V)
  Piek: 10 / Weken: 30 (W)
es  Piek: 71 / Weken: 1

Tracks

30/10/2015
CD Play On 2564697750 (Warner) / EAN 0825646977505
Toon detailsAlles beluisteren
1.On ira (Live)
  4:16
2.Le long de la route (Live)
  4:20
3.Cette journée (Live)
  3:55
4.Éblouie par la nuit (Live)
  3:57
5.Comme ci comme ça (Live)
  2:45
6.Si (Live)
  2:38
7.Si je perds (Live)
  5:20
8.La fée (Live)
  5:23
9.Déterre (Live)
  4:38
10.Je veux (Live)
  5:23
11.Si jamais j'oublie [Bonus Track]
  3:29
Extras:
DVD
   
27/05/2016
CD Play On 9029596273 (Warner) / EAN 0190295962739
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   
27/05/2016
CD Warner 2564697472 (Warner) / EAN 0825646974726
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Blu-Ray
   

Zaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Je veux11/09/2010343
Le long de la route30/10/2010Tip: 32 
La fée02/04/2011Tip: 18 
Éblouie par la nuit26/11/2011Tip: 17 
On ira23/03/2013Tip: 33 
Comme ci, comme ça17/08/2013Tip: 26 
Si09/11/2013Tip: 36 
Paris sera toujours Paris27/09/2014Tip: 27 
Champs Élysées06/12/2014Tip: 18 
Sous le ciel de Paris31/01/2015Tip: 31 
Si jamais j'oublie24/10/2015Tip: 3 
Qué vendrá22/09/2018Tip: 8 
Demain c'est toi22/12/2018Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zaz28/08/20105130
Recto verso18/05/20131668
Paris15/11/2014895
Sur la route07/11/20153623
Effet miroir24/11/20181618
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Roefe
Member
*****
Coole "Best of" live platte.

Wahrheitpur
Member
*****
En woltuend stimm haesen gjoeven da kunstlera zaz ense hoegenden von dje montanas esten gruevelen en hojede tjaeken - *****
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.