Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

5 Seconds Of Summer - How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]

Cover 5 Seconds Of Summer - How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]
Cover

Album

Jaar:2015
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Muziek-DVD:28/11/2015 / Piek: 1 / Weken: 13
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 2

Tracks

20/11/2015
DVD Capitol 475 675-3 (UMG) / EAN 0602547567536
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/11/2015
Blu-Ray Capitol 475 675-4 (UMG) / EAN 0602547567543
Toon detailsAlles beluisteren
   

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/2014205
Good Girls24/05/2014402
Don't Stop21/06/2014161
Kiss Me Kiss Me05/07/2014291
Everything I Didn't Say05/07/2014311
Amnesia05/07/2014212
What I Like About You07/02/2015Tip: 76 
She's Kinda Hot25/07/2015461
Hey Everybody!24/10/2015Tip: 12 
Jet Black Heart27/02/2016Tip 
Girls Talk Boys23/07/2016Tip: 34 
Want You Back03/03/2018Tip: 4 
Youngblood16/06/2018726
Valentine29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer12/07/2014134
LiveSOS27/12/2014419
Sounds Good Feels Good31/10/2015232
Youngblood23/06/2018316
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.